‘Blijf in Zijn liefde’ –  Notion Template voor geloofsroutine

Heb jij ook overal notities? In je bijbel, in een los notitieboekje of nog veel erger: op losse blaadjes? Wanneer we geïnspireerd raken willen we dingen graag ergens opslaan. Dat lukt door de chaos vaak maar half en dan hebben we het nog niet eens over alle overdenkingen en gebeden die je notitieboekje niet eens halen, maar die wel heel waardevol zijn.

Herkenbaar?

Tijd voor overzicht. Door geloofsroutine en een centrale, altijd te bereiken plek voor al je notities, overdenkingen en gebeden, kun je je op een makkelijke manier alle aspecten van je geloofsleven een plek geven.

Deze complete ‘geloofsroutine’-Notion-template zorgt ervoor dat je alles over je geloofsleven bij elkaar hebt op een plek waar je áltijd toegang toe hebt; op je smartphone, tablet of desktop. Introductieprijs: €9,99

Dit is hoe deze Notion Template je geloofsleven gaat verrijken : 

✅ Alles op één plek: verzamel alle belangrijke aspecten van je geloofsleven op één plek waar je jaren mee vooruit kunt.

✅ Heldere structuur: preken, bijbellezen, reflecties en routines…. Alles is op een handige en overzichtelijke manier gestructureerd.

✅ Een aantrekkelijk uiterlijk en een strakke structuur maken het dashboard uitnodigend om te gebruiken als een online (geloofs)journal.

Dit krijg je:

Overzichtelijk dashboard

Een handig overzicht om dagelijks te gebruiken. Je kunt dit dashboard en alle pagina’s op alle devices gebruiken.

Bijbellees tracker

Een uitgebreid overzicht van alle Bijbelboeken en hoofdstukken. Per Bijbelboek kun je hoofdstukken afvinken en notities, reflecties en gebedspunten bijhouden.

Gebedspunten bijhouden

Hou je gebedspunten over de tijd bij om te (blijven) zien hoe God werkt in je leven.

Reflecties bijhouden

Bundel je overdenkingen, notities en reflecties op één centrale plek.

Preek tracker

Waar ging de preek over? Wat raakte je? Dat kun je in dit overzicht bijhouden.

Weekplanning & dagroutine

Op het dashboard vind je een weekplanner om je to-do’s bij te houden. Ook kun je je dagelijkse geloofsuitingen bijhouden om je geloofsleven te verstevigen.

VERDIEP JE GELOOFSLEVEN, BOUW AAN JE GELOOFSROUTINE

Bestel deze Notion Template, je kunt er meteen mee aan de slag!

Over mij

Hi! Mijn naam is Lisa Pieplenbosch en ik ben gek op bijbellezen en productiviteit. Mijn geloofsleven hield ik bij in inmiddels wel 8 verschillende notitieboeken, telefoonnotities en aantekeningen in mijn bijbel. Het was te chaotisch. Samen met mijn man heb ik een marketingbedrijf, daarvoor werken we veel met de tool Notion. Daardoor kwam ik op het idee om ook Notion templates te maken om mijn geloofsleven  ‘vast te leggen’ en te volgen. Ik vind het handig dat ik hier jaren mee vooruit kan en kan zoeken binnen mijn notities, gebeden en reflecties. Maar; ik hou ook gewoon ontzettend van mooie notitieboeken, en daar is deze Notion template wel echt een digitale variant op. Hopelijk helpt de template je net als bij mij je geloofsleven te verdiepen en te verstevigen!