Workshop stijl

Processed with VSCO with g3 preset

De Workshop Stijl is één van mijn favoriete workshops om te geven! Ik vind het namelijk heel tof om vrouwen te helpen hun eigen stijl te ontdekken én toe te passen. Door dit in een groep te doen inspireer je elkaar! 

Tijdens de Workshop Stijl ontdek je hoe je jouw persoonlijkheid vertaalt naar een eigen stijl. Wat zijn je sterke punten en hoe kun je dit accentueren? Wat vind je mooi en hoe pas je dat toe voor jouw specifieke kleur- en figuurtype? Daarover geef ik je praktische tips én we leren van elkaar. 

Ik deel mijn stijlkennis met je. Je krijgt inzicht in de pasvormen die bij jouw figuur passen. Deze workshop geeft je een goede indruk wat kleding voor jou kan doen. 

Praktische informatie

  • Duur: ca. 2,5 uur
  • Locatie: Arnhem
  • Groepsgrootte: minimaal 3, maximaal 5 vrouwen
  • Kosten: €49,- per persoon, inclusief koffie/thee en wat lekkers

Voor bedrijven

De workshop stijl is ook te boeken voor bedrijven. Omdat de workshop gericht is op samen je stijl ontdekken en vormgeven is stijlworkshop ook geschikt als teambuilding activiteit. Ook voor vrouwen in sleutelpostities, denk aan receptionistes, (sales) managers en woordvoerders, is deze workshop waardevol.

Vrijblijvend meer informatie

Wil je vrijblijvend meer informatie over de Workshop stijl? Vul onderstaand formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Je kunt me ook mailen of een DM sturen.

    Workshop stijl