Werkwijze

In 7 stappen naar the woman you are

The Woman You Are werkt van binnen naar buiten. Eerst kijken we naar wie jij, wat jij wilt en wat jou uniek maakt. Dit vertalen we naar wat je wilt uitdragen, waarbij ik je leer hoe je dat concreet kunt toepassen in je dagelijks leven. Hieronder vertellen we je waar een traject met The Woman You Are aan bijdraagt en hoe we dit gaan doen.

model-the woman you are

Stap 1: Vrijblijvend kennismaken en doelen vaststellen

Werkwijze

Tijdens onze eerste ontmoeting leren we elkaar kennen en gaan we kijken of The Woman You Are überhaupt iets voor jou is. We drinken een kop koffie in het centrum van Arnhem of bij jou thuis en zullen bespreken waar jij tegenaan loopt. Ik zal je vertellen op welke manier The Woman You Are je kan helpen om de muren waar jij tegenaan loopt te doorbreken en écht te transformeren. In sommige gevallen kan ik je misschien wel niet helpen of is de klik er gewoon niet voldoende, maar dan hebben we in ieder geval een gezellige middag gehad!

Stap 2: Persoonlijkheidsanalyse en doelen concretiseren

Werkwijze

We hebben kennis gemaakt en je hebt besloten dat je graag wilt dat ik je help bij het doorbreken van jouw muren. Wat leuk! Tijdens deze stap gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid. Ik vraag je om voor deze afspraak de persoonlijkheidstest in te vullen. Dit is een korte, professionele vragenlijst die een betrouwbare en valide uitkomst geeft. Dit kan een feest van herkenning zijn, maar vaak ook confronterend zijn of vraagtekens oproepen. Daarom gaan we hierover het gesprek aan en uitzoeken wie jij bent, hoe je denkt, hoe je werkt en hoe je je presenteert. We bespreken leuke en luchtige dingen, maar zullen ook kijken waar jouw muren staan die ervoor zorgen dat jij niet daar komt maar je wil zijn. We zorgen ervoor dat we dit doen in een aangename en veilige omgeving; het is namelijk belangrijk dat je zo eerlijk mogelijk bent naar mij, maar vooral naar jezelf.

Tijdens deze stap gaan we de doelen die we bij de kennismaking hebben vastgesteld, concreet maken. Wilde je bijvoorbeeld meer zelfverzekerdheid uitstralen? Nu gaan we bepalen waarom je je niet zo voelt, en hoe we dat aan gaan pakken.

Stap 3: Kennisoverdracht: leren van kleur en figuurtype en dit toepassen

Werkwijze

Nu we elkaar hebben leren kennen, is het tijd om concreet aan het werk te gaan. We gaan eerst kijken naar jouw kleurtype. De kleur van jouw huid, je ogen en je haar; ze komen allemaal het best tot hun recht als ze gecombineerd worden met een specifiek kleurenpalet. We leren je hoe je die kleuren zo slim mogelijk in kan zetten. Ook qua figuurtype leer je zo goed en slim mogelijk om te gaan met pasvormen, lengtes, stoffen en soorten kleding. En geloof me: er gaan een hoop kledingmythes doorbroken worden! Daarbij is het niet zo dat ik je alleen kledingadvies geef in de vorm van een aantal outfits. Nee, ik leer je goed kijken hoe hoe je deze kleuren en figuren zelf kan toepassen zodat je mij straks niet meer nodig hebt!

We kijken naar jouw kleur en figuurtype. Dit betekent niet dat jij je lievelingskleur niet meer kan dragen als die toevallig niet bij je kleurtype ‘past’. Wel leer ik je de kleur zo goed mogelijk toepassen. Hetzelfde geldt voor pasvormen. Ik ga altijd uit van jouw smaak!

Stap 4: Garderobe-check

Werkwijze

Zodra we weten wie je bent en welke kleur- en figuurtype je hebt, gaan we je huidige garderobe checken. We kijken of je garderobe (nog) wel past bij je persoonlijkheid en je doelen, wat er weg kan en wat je nog mist. Daarnaast help ik je bij het samenstellen van kledingsets. Daarbij laat ik je niet alleen zien wat de beste sets in jouw kast zijn, maar leer ik je ook hoe je zelf het beste sets kunt samenstellen!

Herontdekken

Wist je dat de meeste vrouwen meer dan de helft van hun kleding niet eens draagt? Het leuke aan deze stap is dat veel vrouwen stukken uit hun kast weggooien, en toch het gevoel hebben een compleet nieuwe garderobe te hebben gekregen. Veel stukken die zij zelf al hadden opgegeven, blijken anders gedragen of anders gecombineerd toch heel erg goed te passen bij wat ze willen uitstralen. Met een beetje geluk blijkt deze stap als shoppen zonder uit te geven te voelen!

Afscheid nemen

Weggooien kan pijn doen. Maar kleding die maar in je kast blijft hangen geeft ook geen goed gevoel, en neemt nog onnodig ruimte in ook. Belangrijk om te vermelden is dat mijn smaak of trends bij deze stap geen enkele rol spelen. Jouw smaak, behoeften en doelen zullen altijd leidend zijn en de kaders geven waarbinnen wij jou gaan stylen. Het is dus niet zo dat ik kledingstukken afraad omdat ik ze niet mooi vind. Nee, we gieten jouw persoonlijke smaak in de styling die het beste bij je past en waarin jij je krachtig voelt.

Stap 5: Samen Shoppen

Werkwijze

Nu we weten wat er nog mist in jouw garderobe, kunnen we heel erg gericht gaan shoppen. We gaan er een leuke dag van maken en lekker lunchen. Ik leer je naar kleding kijken, inschatten en kiezen. Dit gaat je op den duur geld besparen: je doet geen miskopen meer en je zult altijd een goede basisgarderobe hebben waarmee je altijd uit de voeten kunt. Ik leer je meer doen met minder kleding! Mocht je het fijn vinden dan help ik je thuis de nieuw geshopte items te combineren met je garderobe.

Stap 6: Ontvang jouw persoonlijk stijldossier

Werkwijze

Aan het eind van jouw transformatietraject ontvang je als naslagwerk een persoonlijk stijldossier. Dat houdt niet op bij een aantal sets met kleding die ik voor je heb samengesteld. In het stijldossier vind je alles wat je hebt geleerd zodat je alle opgedane kennis zelf toe kan passen. Pasvormen, kleuren, prints: je weet aan het einde van een traject precies wat voor jou het beste werkt.

Stap 7: Evaluatie

Werkwijze

Het eerste gedeelte van het traject zit erop. Je weet hoe je de opgedane kennis en inzichten kunt toepassen en hebt een stijldossier als naslagwerk. In dit gesprek kijk ik graag terug naar het transformatietraject én kijken we verder. Heb je behoefte aan nog één keer samen shoppen in een ander seizoen? Of wil je nog een keer sets maken op basis van nieuwe items? Wat je specifieke vragen of wensen ook zijn, samen kijken we wat er nodig is om je voor de lange termijn helemaal ‘up and running’ te krijgen.

 • Het is het heel fijn om met Lisa samen te werken. Ze heeft er echt verstand van en laat je je mooie kanten van je eigen lichaam weer ontdekken!

  Lees hier Sandra's ervaring met The Woman You Are! 
  Sandra Slutter - Te Stroet (30) Marketeer
 • Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden! Lees hier Nina's ervaring met The Woman You Are!

  Nina Ibba (25)
  Nina Ibba (25) Gaat afstuderen
 • Het stijladvies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik heb beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. Dankzij Lisa koop ik vanaf nu kleding die écht bij mij past. En verwacht ik het aantal miskopen flink te verkleinen!

  Annemarijn Mutsaers (31) Communicatieadviseur
 • Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet bij goed staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

  Marjolijn

Twijfel je of The Woman You Are
je verder kan helpen?

Werkwijze

Je kunt me al je vragen stellen en je weet meteen of ik je verder kan helpen.