WAT LEVERT EEN TRANSFORMATIETRAJECT OP?

Uitdragen wie je écht bent

Je bent geïnteresseerd in een transformatietraject. Gaaf! Natuurlijk wil je ook gewoon weten wat zo’n traject je oplevert.
Nadat we een traject hebben afgerond heb jij straks:

Hernieuwde zelfliefde en meer zelfvertrouwen

Wat levert een transformatietraject op
 • Je ziet en voelt hoe mooi en krachtig je bent en leert hoe je dit uitdraagt. Ik laat je kennismaken met de échte jij, in een situatie waarin je terecht trots bent op jezelf. Je leert dat de eventuele beperkende gedachten en overtuigingen die je had, onzin waren.
 • Zelfliefde is een voorwaarde voor zelfvertrouwen. Je zult merken dat je een heel stuk sterker in het leven durft te staan.
beautiful-hands-heart-5390

Een authentiek geluksgevoel

Wat levert een transformatietraject op
Wat levert een transformatietraject op
 • Waar zelfliefde een voorwaarde is voor zelfvertrouwen, is zelfvertrouwen een voorwaarde voor geluk. Je durft te kiezen voor wat jou écht gelukkig maakt, wat ‘m natuurlijk in veel méér zit dan kleding alleen.

Een eigen stijl waarmee je je pracht én kracht uitdraagt

Wat levert een transformatietraject op
 • Je uitstraling draagt uit wie je van binnen bent. Er is geen innerlijk conflict meer over wie je bent en wat je uit wil dragen
 • Je leert hoe je jezelf krachtig kunt laten overkomen. Hierbij gaat het niet alleen om het leren van regeltjes – deze kun je ook uit een boek halen.
  Je leert wat bepaalde pasvormen en kleuren met je doen quauitstraling. Deze helpt je bij het maken van je dagelijkse kledingkeuzes.
 • Je leert welke kleding past bij welke gelegenheid. Ook hier gaat het niet om regeltjes, maar om waar jij je fijn bij voelt.
adult-beautiful-casual-372042

Een flinke geldbesparing en een 100% draagbare garderobe

Wat levert een transformatietraject op
kleding aan hangers
 • De garderobe-check zal in de meeste gevallen voelen als gratis shoppen in je eigen kledingkast. Je zult ontdekken dat je veel meer kan met kleding dan je denkt. Je zult (opnieuw) verliefd worden op stukken die je al opgegeven had.
 • Je leert welke pasvormen, kleuren en stoffen bij je passen en hoe je ze in jouw geval het beste draagt. Hierdoor doe je geen miskopen meer.
 • Het is het heel fijn om met Lisa samen te werken. Ze heeft er echt verstand van en laat je je mooie kanten van je eigen lichaam weer ontdekken!

  Lees hier Sandra's ervaring met The Woman You Are! 
  Sandra Slutter - Te Stroet (30) Marketeer
 • Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden! Lees hier Nina's ervaring met The Woman You Are!

  Nina Ibba (25)
  Nina Ibba (25) Gaat afstuderen
 • Het stijladvies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik heb beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. Dankzij Lisa koop ik vanaf nu kleding die écht bij mij past. En verwacht ik het aantal miskopen flink te verkleinen!

  Annemarijn Mutsaers (31) Communicatieadviseur
 • Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet bij goed staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

  Marjolijn

Twijfel je of The Woman You Are je verder kan helpen?

Je kunt dan al je vragen stellen en weet meteen of ik je verder kan helpen.