Waarom The Woman You Are?

The Woman You Are is opgericht om vrouwen te helpen uit te dragen wie zij écht zijn. In het halfjaarprogramma Krachtig Zelfbeeld werken we samen toe naar een punt waarin jij ziet en voelt hoe mooi en krachtig jij bent. Door middel van een persoonlijk stijladvies maken we dit ook concreet toepasbaar. Je straalt uit wie je van binnen écht bent. Wanneer jij je authentieke zelf bent zet jij jezelf op één en kun je kiezen voor je eigen geluk. 

We werken middels de volgende pijlers:

 • Kennismaken: tijdens het halfjaarprogramma werken we intensief samen. Een goede match is daarom heel belangrijk.
 • Doelen stellen: we starten met het in kaart brengen van jouw wensen, behoeften en doelen. Daarmee kunnen we doelgericht het coachingstraject inrichten.
 • Style Development Model: een eigen stijl begint altijd aan de binnenkant. Dit model helpt bij het definiëren van een eigen stijl.
 • Coachingsgesprekken: in deze gesprekken werken we concreet aan jouw doelen.
 • Stijlsessies: tijdens de stijlsessies leer ik je dat wat er van binnen zit, naar buiten te brengen in een persoonlijke stijl

Styling is een middel, geen einddoel
Ik benader styling niet vanuit mode maar vanuit innerlijk. Centrale vraag daarbij is hoe kleding een vrouw kan ondersteunen en krachtiger kan maken. Met styling kun je heel snel fantastische resultaten boeken, waardoor je steviger in je schoenen en meer in je kracht komt te staan. Daarom gebruik ik styling om je authentieke zelf zichtbaar te maken. Zichtbaar voor jou en voor je omgeving.

Zelferkenning en zelfwaardering: leer van jezelf houden

Waarom The Woman You Are

Houden van jezelf en je authentieke zelf zijn; het is de enige weg naar écht geluk. Zolang je niet van jezelf houdt is het onmogelijk om je te ontwikkelen zoals je dat het liefste wilt. Helaas staan er vaak beperkende overtuigingen in de weg; negatieve meningen over jezelf die onnodig zijn en hoogstwaarschijnlijk ook alleen bij jezelf leven. Veel vrouwen vinden zichzelf bijvoorbeeld niet echt mooi en stellen voorwaarden aan hun geluk:

“Wanneer ik 5 kilo ben afgevallen of die ene andere baan heb, dán ben ik pas gelukkig.”

Sommige vrouwen hebben een persoonlijke verandering meegemaakt maar hebben nog niet de tijd genomen om deze groei door te vertalen naar de andere vlakken van hun leven, zoals wat je uitdraagt. Je hebt bijvoorbeeld kinderen gekregen, voelt je anders, maar straalt nog steeds hetzelfde uit als toen je 21 was. Een disbalans tussen het innerlijk (wie je bent) en het uiterlijk (wat je uitdraagt of uitstraalt) kan voor vrouwen moeilijk, verwarrend en frustrerend zijn. Struggle jij met deze kwestie? Dan is dit je kans om jezelf te (her)ontdekken!

De Piramide van Maslow is een breed geaccepteerd en ingezet model, waarin de behoeften van mensen worden gerangschikt. Een behoefte ‘hoger’ in de piramide kan pas bevredigd worden, als de basisbehoefte eronder bevredigd wordt. De eerste drie stappen staan voor: eten, drinken, onderdak, veiligheid, liefde, relaties, seks en vrienden. Dit zijn dingen die we allemaal nodig hebben. In de Westerse wereld hebben wij echter allemaal de behoefte om ons te ontwikkelen op een hoger niveau. Daarvoor is het dus noodzakelijk om de stap eronder ‘af te tikken’. We kunnen ons pas ontwikkelen als we erkenning en waardering ontvangen. Van anderen, maar vooral van onszelf.

Piramide van Maslow

Van binnen, naar buiten, weer naar binnen

Kleding is een krachtig kanaal om je boodschap non-verbaal te versterken. Je laat zien wie je bent door middel van je uiterlijk. Wat je uitstraalt begint dus aan de binnenkant en werkt door aan de buitenkant. Als jij je zelfverzekerd voelt dan straal je dat ook uit. Die uitstraling heeft weer een positief effect op je directe omgeving, wat weer een positieve invloed heeft op jou.

Voelen we ons krachtig dan heeft dat invloed op alle vlakken in ons leven. Je durft jezelf op één te zetten en te kiezen voor wat je echt gelukkig maakt.
In ons dagelijks leven hebben we allerlei rollen. Moeder, partner, dochter, vriendin, leidinggevende, collega. In elke rol laten we een klein stukje van onze persoonlijkheid zien. Een persoonlijke stijl zorgt ervoor dat je al deze rollen glansrijk kunt vervullen.

Herken jij de volgende punten?

Waarom The Woman You Are
 • Ik weet niet goed wie ik ben en dat is zichtbaar in mijn kledingkeuzes
 • Ik weet niet goed wat bij mijn figuur past
 • Ik weet niet wat het is om jezelf fijn te voelen
 • Ik ervaar vaak keuzestress
 • Ik voel me niet mooi of aantrekkelijk
 • Ik neem onvoldoende tijd voor mijzelf
 • Ik cijfer mezelf vaak weg
 • Ik vind het fijn om mijzelf te verbergen

Kun je meer dan 2 vragen met “ja” beantwoorden? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken.

The Woman You Are helpt je te kiezen voor jezelf, jouw droomleven en daarmee jouw geluk.