Welke kleding past bij mij?

Het ontdekken van welke kleding het beste bij je past begint aan de binnenkant. Wat is je persoonlijkheid en wat wil je uitstralen? Tijdens een intakegesprek stel ik altijd de vraag ‘Wat wil je dat mensen van je zien als je een kamer binnenloopt’. Het antwoord hierop geeft mij veel handvatten om je te ondersteunen in het proces van het vinden van je stijl. Ook doe ik kleur- en figuuranalyses waarbij we ontdekken welke kleding, kleuren en pasvormen goed bij je passen.

Voor eens en altijd antwoord op
de vraag “welke kleding past bij mij?”

Welke kleding het beste bij je past is een prachtige ontdekkingstocht die ik graag samen met je doe. Een authentieke eigen stijl gaat namelijk niet alleen om de buitenkant, maar ook om de binnenkant. Ik help je bij het vertalen van je persoonlijkheid naar kleding en uitstraling.

Je persoonlijkheid, uitstralingswens, smaak en kleur- en figuurtype help ik je combineren in een eigen stijl. We maken nieuwe combinaties en ik leer je hoe je zelf kunt leren combineren. Daarnaast kijk ik met je mee als het gaat om je kledingkast organiseren; vind je het fijn om setjes bij elkaar te hangen of heb je liever plaatjes van combinaties op je telefoon of aan de binnenkant van je kastdeur hangen? Alles zodat jij het makkelijkste en snelste je outfit kunt uitkiezen!

1
Foto: Days in June

Style Development Model

Style Development Model
In het Style Development Model heb ik alle factoren in kaart gebracht die van belang zijn als het gaat om het ontwikkelen van een eigen stijl. Bij dit model heb ik ook een werkboek gemaakt, die je kan helpen om de verschillende elementen van je eigen stijl in kaart te brengen. Dit werkboek kun je gratis downloaden.

Stijlcoaching: eenmalige investering, levenslang profijt

3

Wil jij op weg geholpen worden als het gaat om styling? Als stijlcoach kan ik je op verschillende manieren ondersteunen. Je kunt losse sessies boeken zoals een stijlconsult of een garderobe maximalisatie sessie, maar ook complete stijlpakketten.

Als coach deel ik mijn stijlkennis met je en leer ik je het toepassen zodat je na je sessie er zelf mee aan de slag kunt. Stijlcoaching is een eenmalige investering waar je levenslang profijt van hebt. Of je nu aankomt of afvalt, je hebt de kennis in huis om je te kunnen kleden zoals jij wilt!

Dit levert stijlcoaching je op

  • Geld. Je maakt namelijk je kleding die normaal in je kast zou blijven liggen draagbaar. Daarnaast doe je nooit meer miskopen. Je eerste besparing kan oplopen tot €2.000,-!
  • Tijd & energie. Kleding uitkiezen gaat je veel minder tijd en energie kosten. Jij weet feilloos hoe jij je het beste kunt kleden en ‘shopt’ elke keer weer in je eigen kledingkast.
  • 100% draagbare en functionele garderobe. Je garderobe hangt niet meer vol met items die je (bijna) niet draagt maar is functioneel en ondersteunt jouw lifestyle.
  • Minder kledingstress. Je weet je elke dag te kleden zoals jij dat wilt. Of je nu een sollicitatie of feest hebt; voor iedere gelegenheid heb jij al iets in de kast hangen.
  • Een persoonlijk stijldossier van > 20 pagina’s. Hierin staan alle adviezen en (praktische) tips om jouw persoonlijkheid te vertalen naar je kleding en uitstraling.

Een los consult of een volledig stijlpakket.
Kies stijlcoaching in de vorm die het beste bij jou past!