Hoe gaat een Garderobe Maximalisatie Sessie?

Heb je een (over)volle kledingkast, maar toch vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Dan is een Garderobe Maximalisatie Sessie iets voor jou. In zo’n sessie krijg je inzicht in je eigen kledingkast, en laat ik je zien dat je veel meer uit je garderobe kunt halen! Dat doen we niet zomaar: we kijken altijd eerst welke stijl helemaal past bij je persoonlijkheid. Daarna kijken we samen hoe je deze stijl daadwerkelijk kunt (uit)dragen. En dat doen we met de items die je al in je kledingkast hebt hangen!

Het gevoel van ‘niets om aan te trekken’ ontstaat vaak wanneer je kledingkast je overweldigd. Je mist het overzicht waardoor het lastig is om te zien welke potentie de kledingstukken hebben. De Garderobe Maximalisatie sessie is dé oplossing!

Het doel is dat jij een kledingkast hebt die écht voor je werkt. Dat betekent dat:

  •         … je het maximale haalt uit kleding die je al hebt;
  •         … je kast overzichtelijk is;
  •         … je voor elke gelegenheid met gemak een outfit kunt samenstellen;
  •         … je blij wordt van de kleding die je hebt;
  •         … het proces van kleding uitzoeken je rust geeft;
  •         … je combinatiemogelijkheden snel ziet en daarmee tijd bespaart;
  •         … je geen miskopen meer doet.

We beginnen met wie jij bent

Voordat we starten kijken we samen uitgebreid naar je persoonlijkheid, wensen en voorkeuren. Ook vraag ik je vooraf te tellen hoeveel kledingstukken je in je kast hebt hangen en hoeveel je er daarvan met plezier of überhaupt  draagt. Dit biedt ons een beginpunt om achteraf door te meten of je garderobeplezier is toegenomen.

Kleur- en figuuranalyse

We kijken samen naar je kleur- en figuurtype. Op basis hiervan én jouw smaak, persoonlijkheid en wensen komen we tot jouw persoonlijke stijl.  Ik leg alles uit terwijl je voor de spiegel staat, zodat je meteen kunt zien wat ik bedoel.  

Letterlijk alles uit de kast

We halen letterlijk en figuurlijk alles uit de kast. Je lege kast fungeert als ‘schoon canvas’ én zo zorgen we ervoor dat we geen enkel kledingstuk missen. We bekijken alle kledingstukken en maken combinaties die passen bij jouw persoonlijke stijl. Mijn focus is om zoveel mogelijk combinaties te maken zodat jij de veelzijdigheid van je garderobe ervaart. Items die je nog kunt gebruiken noteer ik in een shoplist.

Organisatie

Tijdens de sessie kijken we ook naar hoe jij je outfits graag samenstelt. Vind je het fijn om foto’s als geheugensteun op je telefoon te hebben? Of heb je ze liever aan de binnenkant van je kast geplakt? Als je graag setjes bij elkaar legt of hangt, dan doen we dat. Wat er ook nodig is om jou (weer) plezier te geven in het samenstellen van een outfit!

Persoonlijk stijldossier

Een sessie is waardevol en intensief. Om ervoor te zorgen dat je na de Garderobe Maximalisatie Sessie zelf aan de slag kunt ontvang je een persoonlijk stijldossier. Daarin staan foto’s en persoonlijke tips als het gaat om jouw persoonlijke stijl. Daarnaast kun je alles hierin nog eens nalezen. Zo heb je levenslang profijt van een Garderobe Maximalisatie Sessie!

Stijldossier The Woman You Are

Voor wie?

Garderobe Maximalisatie sessies zijn voor vrouwen die:

  • Duurzaamheid verder willen integreren in hun lifestyle – je wilt meer halen uit de kleding die je al hebt. Je overweegt om te investeren in duurzame items, maar wilt dan wel weten waar je op moet letten.
  • Geld willen besparen – door inzicht en kennis te vergroten kun je een garderobe creëren waarin je voor elke gelegenheid kunt ‘shoppen’.
  • Elke dag zonder stress willen beginnen – je garderobe zorgt voor een stressvrije ochtendroutine. Daarnaast kun jij je kleden zoals jij wilt en voelt.

Succesverhalen van krachtige vrouwen:

Lisa heeft me geleerd heel anders naar mijn lichaam te kijken. Iets verder te kijken dan alleen naar de leuke print of kleur van het kledingstuk, maar ook naar de lijnen hoe het je lichaam volgt. En dat is leuk! Dan krijg je vanzelf plezier om naar nieuwe kleren te kijken!

– Sandra Slutter – Te Stroet

Door mijn sessie met Lisa heb ik zoveel meer outfits! Ook heeft ze me gecoacht op wat mijn figuur doet bij welke kleding en combinaties. Ik merkte dat ik enigszins onzeker ben over bepaalde delen van mijn lichaam en zij verzekerde mij ervan dat dat juist een sterk iets is en liet me dat zien aan de hand van outfits. Lisa kan ik daarom van harte aanbevelen. Ze heeft oog voor jou als persoon, jouw figuur en waar jouw kracht ligt.

– Zischa Byron

Het advies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik het beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. De tips van Lisa hebben ertoe geleid dat ik weer plezier heb in het alleen shoppen en ook slaag.

– Annemarijn Mutsaers

Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden!

– Nina Ibba

Haal het maximale uit je kast én toekomstige garderobe!