Shopsessies

lisa-backstage-03
Foto: Djana Djordjevic | Days in June

Als stijlcoach help ik je kleding te laten matchen met je persoonlijkheid en de gelegenheid. Zodat je de indruk achterlaat op mensen die je wilt achterlaten. Ik doe dit door het geven van stylingadvies en het uitzoeken, aanvullen en up-to-date houden van je kledingkast. Daarnaast geef ik workshops en shopsessies.

Vind je het lastig om kleding te kopen die echt bij je past? Weet je niet goed bij welke winkels je het beste kunt shoppen voor jouw pasvormen? Dat herken ik maar al te goed! Ik heb maat 44/46 en een peerfiguur. Daarmee is shoppen vaak niet gemakkelijk. In mijn woonplaats Arnhem heb ik hier mijn weg in kunnen vinden, ik neem je daar graag in mee.

Met groepen van 4 vrouwen plan ik shopsessies voor vrouwen die efficiënt willen leren winkelen. Het maakt niet uit welke maat of smaak je hebt, je kunt gewoon me gaan. Als stijlcoach help ik je kleding uitzoeken die bij jouw figuur passen! Ook leer je meer over je pasvorm en hoe je kunt combineren.

De volgende shopsessies staan ingepland:

Plus size shopsessie

Het maakt niet uit of en hoeveel X’en jij voor je L hebt staan, je kunt gewoon mee gaan. Samen bezoeken we Arnhemse winkels die een bredere maatrange hebben. Als stijlcoach help ik je kleding uitzoeken die bij jouw curvy figuur passen! Ook leer je meer over je pasvorm en hoe je kunt combineren. Samen maken we er een gezellige middag van. Omdat we allemaal een curvy figuurtype hebben kennen we elkaars gemakken en dilemma’s. Dat maakt samen shoppen dan ook zo fijn.

Workshop leren shoppen

Vind je shoppen voor jezelf lastig? Heb jij ook het gevoel dat wanneer je een winkel binnenloopt je overweldigd wordt door het aanbod? Dan is de Workshop ‘leren shoppen’ iets voor jou. In deze workshop leer ik je hoe je efficient kunt shoppen. Hiermee bespaar je tijd én geld! Wie weet ben je na deze workshop wel helemaal gek op shoppen! En als dat niet het geval is dan weet je in ieder geval hoe je het zo snel mogelijk kunt aanpakken. We maken er in ieder geval een gezellige dag van!

Duur: ca. 3 uur
Locatie: Kronenburg, Arnhem
Pilotprijs: €49,-
Data: 14 & 19 september
Aanmelden: lisa@thewomanyouare.nl

Duur: ca. 3 uur
Locatie: Arnhem centrum
Data: verschillende data in september en oktober
Prijs: €75,-
Aanmelden: lisa@thewomanyouare.nl

Ervaringen van vrouwen die samen met mij hebben gewinkeld:

Lisa heeft me geleerd heel anders naar mijn lichaam te kijken. Iets verder te kijken dan alleen naar de leuke print of kleur van het kledingstuk, maar ook naar de lijnen hoe het je lichaam volgt. En dat is leuk! Dan krijg je vanzelf plezier om naar nieuwe kleren te kijken!

– Sandra Slutter – Te Stroet

Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet bij goed staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

– Marjolijn

Het advies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik het beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. De tips van Lisa hebben ertoe geleid dat ik weer plezier heb in het alleen shoppen en ook slaag.

– Annemarijn Mutsaers

Heb je nog vragen over een shopsessie?