Hi krachtige vrouw!

Via jouw sportschool Physique, ben je op deze pagina terecht gekomen. Tof dat ik je hier tref, welkom!

Mijn naam is Lisa Pieplenbosch, en ik ben stijlcoach. Als stijlcoach help ik je kleding te laten matchen met je persoonlijkheid en de gelegenheid. Zodat je de indruk achterlaat op mensen die je wilt achterlaten. Ik doe dit door het geven van 1-op-1 stylingadvies en het uitzoeken, aanvullen en up-to-date houden van je kledingkast.

Wanneer je bezig bent met het behalen van (fysieke) doelen is stijlcoaching heel waardevol; je transformatie wordt namelijk versterkt omdat je jouw groei ook doorvertaald naar kleding en uitstraling.

Alleen voor de vrouwen die via Physique bij mij terecht zijn gekomen heb ik een speciaal aanbod:

10% korting op een stijlpakket!  

1

Herken je dit:

Ik weet niet wat mij goed staat

Kleding voor andere gelegenheden zoals een sollicitatie of feest vind ik lastig om te shoppen

Ik vind het lastig om nieuwe combinaties te maken

Ik sta ‘s ochtends te lang voor mijn kledingkast om kleding uit te zoeken

Als ik ga shoppen voel ik me vaak overweldigd door het aanbod

Ik kies vaak veilige combinaties maar zou eigenlijk wat meer variatie willen

Ik zou graag meer kleur willen dragen

Ik heb een volle kast, maar draag maar een klein gedeelte daarvan

Dan kan ik je verder helpen!

Of je nu graag wilt leren hoe je combinaties samenstelt die écht bij je passen of graag een efficiënte en georganiseerde garderobe wilt: als stijlcoach help ik je daarbij. We werken samen aan je stijldoelen en ik help je om mijn stijlingadvies ook zelf toe te passen. Ik leer je zelf kijken, kiezen en combineren.

  • Je bespaart een hoop waardevolle tijd: outfits uitzoeken wordt leuk en simpel;
  • Je bespaart geld. Je zult immers geen miskopen meer doen.

Als stijlcoach kan ik je op verschillende manieren helpen. Maar wat je ook kiest: bij alle diensten ontvang je een persoonlijk stijldossier. Daarin vind je het uitgewerkte stijladvies, met foto’s én toelichting. Met dit document heb je na een traject altijd iets om op terug te vallen. Tijdens het traject kun je me alle stijlvragen stellen die je wilt. Er zijn verschillende soorten sessies bij me te boeken.

Voor mij is styling een middel

Ik benader styling niet vanuit mode maar vanuit het innerlijk. Centrale vraag daarbij is hoe kleding een vrouw kan ondersteunen en krachtiger kan maken. Met styling kun je heel snel fantastische resultaten boeken. Daarom gebruik ik styling om je authentieke zelf zichtbaar te maken. Zichtbaar voor jou en voor je omgeving zodat je de indruk maakt die je wílt maken.

header-mailchimp-d-programma

Succesverhalen van krachtige vrouwen:

Lisa heeft me geleerd heel anders naar mijn lichaam te kijken. Iets verder te kijken dan alleen naar de leuke print of kleur van het kledingstuk, maar ook naar de lijnen hoe het je lichaam volgt. En dat is leuk! Dan krijg je vanzelf plezier om naar nieuwe kleren te kijken!

– Sandra Slutter – Te Stroet

Door mijn sessie met Lisa heb ik zoveel meer outfits! Ook heeft ze me gecoacht op wat mijn figuur doet bij welke kleding en combinaties. Ik merkte dat ik enigszins onzeker ben over bepaalde delen van mijn lichaam en zij verzekerde mij ervan dat dat juist een sterk iets is en liet me dat zien aan de hand van outfits. Lisa kan ik daarom van harte aanbevelen. Ze heeft oog voor jou als persoon, jouw figuur en waar jouw kracht ligt.

– Zischa Byron

Het advies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik het beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. De tips van Lisa hebben ertoe geleid dat ik weer plezier heb in het alleen shoppen en ook slaag.

– Annemarijn Mutsaers

Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden!

– Nina Ibba


Hey lady, are you ready to rock?
Deze 1-op-1 stylingdiensten kun je bij me boeken:

Kleuradvies

Ontdek welke kleuren je laten stralen! Wanneer je de kleuren passen bij de ondertoon van je huid draagt word jij zichtbaar. Je ogen en je gezicht komen sprekend over. Je huid ziet er egaler uit en oneffenheden vallen weg. Na een kleuradvies heb je concrete handvatten als het gaat om welke kleuren kleding je het beste kunt dragen en welke kleurcombinaties je kunt maken!

Prijs: €89 inclusief een kleurenwaaier.

Persoonlijk stijlconsult

Een persoonlijk stijlconsult is een 1-op-1 sessie waarin je stijladvies krijgt. Het is een praktische sessie daarin we een kleur- en figuuranalyse doen. Op basis van (meegebrachte) kledingstukken geef ik je feedback en stijladvies.  

Prijs: €199 inclusief kleur- en figuuranalyse en kleurenwaaier.

Garderobe maximalisatie sessie 

Het is belangrijk dat je garderobe vóór je werkt. Om het maximale uit je garderobe te halen kom ik bij je thuis om samen je garderobe uit te zoeken, aan te vullen en up-to-date te houden. We nemen afscheid van kleding waar jij je niet fijn bij voelt en maken een lijst met kledingstukken die nog toegevoegd kunnen worden. Ook help ik je garderobe zo te organiseren dat je met zo weinig mogelijk tijd je outfit kunt uitkiezen. Bijvoorbeeld door combinaties bij elkaar te hangen of foto’s aan de binnenkant van je kastdeur te plakken. 

Prijs: €299 inclusief stijlconsult, kleur- en figuuranalyse, en kleurenwaaier en een persoonlijk stijldossier.

Samen shoppen

We gaan samen shoppen in een stad naar keuze om je garderobe aan te vullen zodat deze 100% past bij je persoonlijkheid en je lifestyle. Ook laat ik je nieuwe kledingstukken en combinaties passen om je pasvormen en kleuren te laten zien waar je eerder misschien nog niet aan gedacht hebt. 

Prijs: €319 inclusief kleur- en figuuranalyse, kleurenwaaier en een persoonlijk stijldossier.

Outfit planning

Wil jij gewoon ontzorgd worden als het gaat om kleding en stijladvies? Uiteraard kan ik je daarbij helpen! Eenmalige styling voor bijvoorbeeld een (sprekers)klus is mogelijk, maar ook structureel samenwerken door bijvoorbeeld kleding(opties) op basis van je agenda kan ik verzorgen.

Prijs op aanvraag.

Stijlpakketten

Op onderstaande stijlpakketten ontvang je als lid van Physique 10% korting.

Dit levert stijlcoaching je op:

Geld. Je maakt namelijk je kleding die normaal in je kast zou blijven liggen draagbaar. Daarnaast doe je nooit meer miskopen! Je besparing kan oplopen tot €2.000,-.

Tijd & energie. Kleding uitkiezen gaat je veel minder tijd en energie kosten. Jij weet feilloos hoe jij je het beste kunt kleden en ‘shopt’ elke keer weer in je eigen kledingkast.

100% draagbare en functionele garderobe. Je garderobe hangt niet meer vol met items die je (bijna) niet draagt maar is functioneel en ondersteunt jouw lifestyle.

Minder kledingstress. Je weet je elke dag te kleden zoals jij dat wilt. Of je nu een sollicitatie of feest hebt; voor iedere gelegenheid heb jij al iets in de kast hangen.

Een persoonlijk stijldossier van > 20 pagina’s. Hierin staan alle adviezen en (praktische) tips om jouw persoonlijkheid te vertalen naar je kleding en uitstraling.

Weten hoe The Woman You Are
je verder kan helpen?