Overgang? Lees meer over stijlcoaching na de overgang!

De overgangsjaren kunnen veel veranderingen met zich meebrengen. De hormoonhuishouding verandert waardoor er een nieuw evenwicht gezocht moet worden. Voor sommige vrouwen brengt de overgang klachten met zich mee. Daarnaast gaat deze fase ook vaak gepaard met veranderingen in de levensfase. Voor ouders moet er mogelijk (meer) gezorgd worden en de kinderen worden zelfstandiger. Deze periode kan gemengde gevoelens met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over hoe jij jezelf ziet en ervaart en hoe ‘thuis’ je je voelt in je lijf.

Uiterlijke veranderingen

De overgang kan ervoor zorgen dat je postuur verandert. Denk bijvoorbeeld aan je vetverdeling. Daardoor kan het zijn dat er meer volume komt bij je kuiten, benen en billen, waardoor je een meer peervormig postuur krijgt dan je voorheen had. Dit kan er weer voor zorgen dat je je anders voelt. Je maakt een groei door.

Zo’n fysieke verandering, in combinatie met je gevoelens, kan veel impact hebben. Een stijlcoachsessie kan je in dit groeiproces helpen. Je leert je namelijk te kleden op een manier die bij je smaak, persoonlijkheid én ‘nieuwe’ silhouet past. Dit heeft heeft een positief effect op je zelfbeeld, maar ook op  gemoedstoestand omdat je dicht bij jezelf blijft. Je kleed je zoals je bent en voelt.

Overgang

Stijlcoaching helpt je in je groeiproces

Hoe je het ook wendt of keert: de overgang staat voor een transformatie. Je verandert en de wereld om je heen voelt anders. Na elk groeiproces is het belangrijk dat je weer landt en jezelf de tijd geeft om te onderzoeken wie je nu bent. Stijlcoaching helpt je in dat proces.

Overgang

Hoeveel kost het als je geen stijlcoach inhuurt? €2.500.

Stijlcoaching voelt vaak als een grote investering in één keer. Toch is de besparing groter:

Gemiddeld hebben vrouwen voor €4.500 aan kleding en schoenen. Dit lijkt veel, maar komt voor veel vrouwen toch in de buurt. Het hangt vaak niet alleen in je kast, maar ligt bijvoorbeeld ook verstopt of opgeslagen de zolder of onder het bed.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 10% (!) met plezier wordt gedragen en dat 60% niet gedragen wordt. Dit betekent dat er gemiddeld €2.700,- in je kledingkast ligt.

Stel dat je garderobe gemiddeld 3 jaar mee gaat, dan geef je per jaar gemiddeld €900,- uit aan mis- en impulsaankopen.

Een stijlsessie is een eenmalige investering. Je bespaart direct meer dan €2.500 omdat je daarna géén impuls- of miskopen meer doet. Daarnaast kun je na stijladvies ook gefundeerd kiezen om te investeren in goede kledingstukken. Je weet namelijk wat je mooi vindt, wat je mooi staat en waarin je gaat stralen.