Wie ik ben en waarom ik dit doe

Over mij

Mijn naam is Lisa Pieplenbosch en in 1989 ben ik in het Twentse Almelo op de wereld gekomen. Ik woon echter in Arnhem, de stad waar ik in mijn studententijd verliefd op ben geworden. Ik ben getrouwd met Jesse en heb twee prachtige zonen (2013 & 2018).

Na acht jaar gewerkt te hebben in de online marketing heb ik besloten om te doen waar mijn hart ook ligt: laten zien en voelen hoe mooi en krachtig vrouwen zijn.

Toen ik in 2013 voor het eerst moeder werd ervoer ik ook voor het eerst dat ik het allemaal niet meer zo goed wist. Afvallen ging niet zo vlot en ik dacht dat ik uit mijn oude garderobe was gegroeid. Niets zat meer zoals voor de zwangerschap en wat nog wel paste voelde niet meer goed. Van de kleurrijke, goedgehakte vrouw was niets meer over. Daarnaast wilde ik mij als jonge moeder, die ook druk bezig was met haar carrière, goed voelen in álle rollen. Ik wilde mijzelf kleden op een manier die zowel bij mijn rol als marketeer als bij die van moeder en jonge vrouw past. Eén probleem: ik wist niet hoe.

1
Foto: Djana Djordjevic | Days in June

Mijn eigen transformatie

In 2014 kreeg ik een imago coaching sessie. Sindsdien voel ik mij on fire, zoals ik dat graag noem. Het voelde als shoppen in mijn eigen kledingkast. Waar ik eerder maar 10% van mijn garderobe droeg steeg dit direct naar 60%. Stukken die niet meer bij mijn identiteit pasten gingen weg. Stukken die ik nog niet paste gingen tijdelijk de kast uit. Het was een verademing.

De coach zette me voor de spiegel en vroeg me wat ik zag. Ik zag hangende borsten, een hangende buik en striae. Zij liet me echter zien wat zij zag: een sterke vrouw, een lichaam dat een kind had gebaard. Ze liet me mijn sterke punten zien; vrouwelijke heupen, een duidelijke taille en mijn halslijn. Zo had ik nog nooit naar mezelf gekeken! Ze leerde me deze sterke punten benadrukken in een kledingstijl.

Doordat de coach me liet zien wat bepaalde pasvormen en kleuren met me doen leerde ik heel bewust kledingkeuzes te maken die me tot de dag van vandaag nog helpen. Mijn zelfvertrouwen was hoger dan ooit. Uiteindelijk durfde ik veel meer. Ik was niet meer onzeker als moeder en trok me veel minder aan van wat anderen misschien dachten over mijn keuzes als moeder. Op mijn werk durfde ik meer ideeën te laten zien en als jonge vrouw voelde ik mij weer als een vis in het water tussen mijn vriendinnen. Sinds dat moment wist ik al; dit wil ik andere vrouwen ook brengen!

In de jaren na deze sessie ben ik ontzettend afgevallen, maar ook weer aangekomen. Ondanks dat effect ben ik mij niet meer onzeker gaan voelen maar heb ik altijd mijn authentieke geluksgevoel weten te behouden; helemaal gelukkig zijn met wie je écht bent. Kleding is hierbij altijd mijn boetseermiddel geweest.

kleuranalyse lisa pieplenbosch – koel wintertype

Wat ik jou wil brengen

Vrouwen laten zien hoe mooi zij zijn begint niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant. De verbinding tussen innerlijk en uiterlijk is namelijk essentieel om helemaal jezelf te kunnen zijn. Uiteindelijk draagt dit bij aan een authentiek geluksgevoel; je bent helemaal gelukkig met wie je bent.

Een persoonlijke stijl is altijd gebaseerd op wie jij bent – je identiteit  – en niet op trends of mijn smaak. The Woman You Are begeleidt je door het hele transformatietraject van het naar boven halen van je identiteit tot de vertaling naar een persoonlijke stijl die je elke dag weer kunt toepassen zodat je altijd je kracht staat.

lisa-backstage-04

Interviews

logo-bwnl

“Ik stop veel van mijn persoonlijkheid in mijn dienst; ik kan goed luisteren en mensen op hun gemak laten voelen en daardoor goed met ze samenwerken en ook hun onuitgesproken gevoel of behoefte goed oppikken. “

“Mijn persoonlijke missie is elke vrouw laten zien en voelen hoe mooi ze is, vooral voor haarzelf. Want als ze dat door heeft, kan ze de wereld aan. Stijladvies kan het zelfvertrouwen ontzettend versterken; wat weer kan zorgen voor bijvoorbeeld het beter aangeven van grenzen of jezelf minder vergelijken, doordat je liefdevoller naar jezelf kunt kijken in plaats van naar anderen. “

logo-arnhem-onderneemt

“Lisa gunt elke vrouw dat ze weet en voelt hoe mooi ze is en wil hen laten stralen; ze wil hen laten weten dat ze het waard zijn! 🤩”

“Middels haar onderneming helpt Lisa dan ook vrouwen met het matchen van hun persoonlijkheid bij hun kleding en uitstraling. Dit doet zij door het geven van stijladvies en het organiseren, aanvullen en up-to-date houden van hun garderobe. 🧥👗👡😍”

Weten wat The Woman You Are
voor jou kan betekenen?

Over mij

Je kunt me al je vragen stellen en weet meteen of ik je verder kan helpen.