Gratis werkboek: Een 100% draagbare garderobe

Lieve krachtige vrouw,

Je hebt een volle kledingkast maar niets om aan te trekken. Geloof me, je bent niet alleen. Uit onderzoek van On Buy blijkt dat we slechts 40% van onze garderobe dragen. Dat betekent dat meer dan de helft (!) niet of weinig gedragen wordt. Dat is zonde van de tijd die je erin hebt gestoken, de frustratie en het geld. Volgens het onderzoek hangt er voor €2.700 aan ongedragen kleding in onze kast!

Een uitpuilende kledingkast maar niets om aan te trekken. Het is ook voor mij een bekend probleem. Elke ochtend wilde ik wat anders proberen. Elke ochtend stelde ik mijzelf het doel om niet wéér hetzelfde aan te trekken. En elke ochtend lukte dat toch weer niet.

Na het programma dat ik zelf bij een imagocoach volgde, veranderde dat met 180 graden. Na de sessie was 80% van mijn garderobe draagbaar! En ik voelde me vol zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen deed heel veel met me. Ik voelde me op mijn werk zekerder waardoor ik in een vergadering eindelijk meer durfde te zeggen. Ik durfde nieuwe ideeën te delen op de werkvloer. Ook als vrouw, vriendin en moeder voelde ik me niet meer onzeker.

Het is makkelijker om kledingkeuzes te maken, wanneer je een goed beeld hebt van je figuur en wat je wil uitstralen. De drang om overmatig te shoppen zal daarmee dan ook afnemen. Wanneer je garderobe klopt heb je niet zo vaak iets nieuws nodig. Voor elke gelegenheid shop je gewoon in je eigen kast!

lisa pieplenbosch – style developer – helpen aankleden

Dit gratis werkboek ‘Een 100% draagbare garderobe’ helpt jou meer te halen uit je volle kast. Mijn advies is om de tijd te nemen voor dit werkboek. Soms heb je even tijd nodig om iets te laten bezinken. En soms heb je gewoon even de tijd nodig om eens goed je kledingkast in te duiken.

Ik wens je vooral veel plezier en hoor graag hoe je dit hebt ervaren!

Liefs,
Lisa Pieplenbosch

Meld je hieronder direct aan!

* required