Webinar: Meer stijl in minder tijd

Lieve krachtige moeder,

Heb je sinds je moeder bent ook het gevoel dat je nog niet helemaal geland bent in je eigen lijf? Waar je eerder moeiteloos je stijlvol kon kleden loop je nu tegen problemen aan. Wat je vroeger droeg past je misschien niet meer, of past niet meer bij je. Je weet dat je wat anders wilt, maar nog niet concreet wát precies. Dan is dit webinar er voor jou.

Herken je dit?

Sinds je moeder bent voel je je anders in je lijf dan voorheen.

Je past veel kleding van voor de zwangerschap niet meer.

Veel kleding van ‘vroeger’ past ook niet meer bij je.

Waar je vroeger moeiteloos een fijne outfit samenstelde,

sta je nu ’s ochtends twijfelend voor je kledingkast,

En eindig je vaak in dezelfde, veilige combinaties.

Moeder worden is life changing. Zulke ingrijpende levensgebeurtenissen hebben invloed op ons leven. Uiteindelijk zorgen onder andere deze gebeurtenissen ervoor dat we groeien op heel veel vlakken.

Het is logisch dat we nieuwe levenssituaties moeten doorvertalen naar alle andere vlakken in je leven. Dus ook naar jezelf en je garderobe. Het is dan ook helemaal niet gek dat je jezelf  opnieuw moet leren kennen.

In dit webinar Meer stijl in minder tijd leer ik je (weer) jezelf te zien en te kleden zoals jij dat wil. Ik geef je praktische tips en tools die je direct kunt toepassen. Als ervaringsdeskundige weet ik dat je een stuk minder tijd voor jezelf hebt. Dat maakt helemaal niet uit! Ook in weinig tijd kun jij er in een handomdraai stijlvol uitzien.

whatsapp-image-2018-11-14-at-16.55.35-1

Dit webinar ‘Meer stijl in minder tijd’ helpt jou  in een handomdraai méér stijl toe te voegen aan je dagelijkse outfits en kledingkeuzes. Je krijgt praktische tips en handvatten om je eigen stijl te defineren en toe te passen.

Jouw investering
Dit webinar is tijdelijk gratis

Datum: wordt z.s.m. bekend gemaakt
Tijd: wordt z.s.m. bekend gemaakt
Locatie: Online via Webinargeek