Mini-training Positief zelfbeeld

Wat fijn dat je meer wilt weten over een positief zelfbeeld! Ik weet zeker dat deze training je de inzichten en concrete handvatten biedt om je zelfbeeld bewust op te bouwen. Ik deel kennis met je, bijvoorbeeld over hoe ons zelfbeeld tot stand komt, en je doorloopt vier stappen om tot een positief en krachtig zelfbeeld te komen.

Ons zelfbeeld is dynamisch en wordt opgebouwd in het contact met anderen. We vergelijken onszelf – vaak onbewust – met andere mensen. Dat maakt ons zelfbeeld soms lastig en ongrijpbaar. Een negatief zelfbeeld heeft invloed op bijna alle vlakken in ons leven:

  • Je zelfbeeld heeft directe invloed op jouw welzijn
  • Een negatief zelfbeeld zorgt ervoor dat je constant bezig bent met oordelen (over jezelf) en compenseren. Dat is zonde van je tijd en energie.
  • Wanneer jij een negatief zelfbeeld hebt, is de kans groter dat jouw kinderen dit ook ontwikkelen.

Is het nou zo erg dat jij jezelf niet moeders mooiste vindt? En wat voor een verschil maakt een positief zelfbeeld dan? In de mini-training leer je dat het een wereld van verschil is!

img_1415

Volg direct de Mini-training Positief Zelfbeeld

* indicates required

Je gaat akkoord met de privacyvoorwaarden. Je ontvangt e-mails m.b.t. de mini-training Positief Zelfbeeld. Je ontvangt daarna ook de inspiratiemail. Ik beloof dat ze relevant zijn voor je. Uitschrijven kan altijd.