Gratis beginnersgids: Omarm je introverte kant
(zo stevig als een karate houdgreep)

Hey jij, stoere, filosofische, sexy, empathische, goed luisterende, introverte, bad-ass vrouw! Voel je je niet helemaal aangesproken? Dan is het zeker goed dat je hier bent. Ik weet zeker dat dit allemaal schuilt in jou. Want voor jou geldt des te meer; stille wateren hebben prachtige diepe gronden. In welke fase van ontdekken hoe mooi je introverte kant is je ook zit, op deze pagina vind je een goed startpunt. Ik weet zeker dat deze beginnersgids je concrete handvatten geeft om je ontdekkingsreis te beginnen. En dat gun ik je! 

Vroeger dacht ik dat ik anders was. Het voelde alsof de mensen om mij heen allemaal dingen konden, die ik niet kon. Iets in een groep durven te zeggen. Of het aangeven van grenzen. Ik vond het allemaal spannend. Steeds lukte het maar niet om extravert te zijn. Ik had het gevoel dat ik faalde.  Gelukkig is me het gelukt om mijn introverte kant te omarmen en help ik andere introverte vrouwen om dit ook te doen. In deze beginnersgids deel ik behapbare stappen die elke introvert kan zetten.

Wanneer jij je positieve kanten niet kunt omarmen, kan dat grote invloed hebben op verschillende vlakken van je leven:

  • Je zegt vaker ‘ja’ dan je lief is.
  • Hebt moeite met het aangeven van je grenzen.
  • Sommige dingen zoals sociale contacten kosten je (te) veel energie, maar je vindt het lastig om ‘nee’ te zeggen.
  • Wanneer jij je vergelijkt met anderen merk je vooral op wat je niet lukt.

Is het nou zo erg dat jij je positieve kanten van introvert zijn ziet? En wat voor verschil maakt het als je jouw positieve kanten omarmt? Lees deze beginnersgids en ontdek het verschil!

1597902190

Download hier jouw beginnersgids (en oefen alvast je karate skills)

Marketing door

Je gaat akkoord met de privacyvoorwaarden. Je ontvangt e-mails m.b.t. de beginnersgids. Je ontvangt daarna ook de inspiratiemail. Ik beloof dat ze relevant zijn voor je. Uitschrijven kan altijd.