Gratis

define-twya

Gratis Zoom-in gesprek

Weet je wat je wilt uitstralen maar niet hoe je dit ook doet? Ben je vaker ontevreden dan tevreden wanneer je in de spiegel kijkt? Verlang je ernaar om sterker in je schoenen te staan maar weet je niet hoe? Plan een gratis stijlgesprek t.w.v. €85,-  in met mij. Je krijgt praktische handvatten en minimaal twee  stijltips die je direct kunt inzetten.

kleding aan hangers

Gratis werkboek: Een 100% draagbare garderobe

Je hebt een volle kledingkast maar niets om aan te trekken. Geloof me, je bent niet alleen. Uit onderzoek van On Buy blijkt dat we slechts 40% van onze garderobe dragen. Dat betekent dat meer dan de helft (!) niet of weinig gedragen wordt. Dat is zonde van de tijd die je erin hebt gestoken, de frustratie en het geld. Volgens het onderzoek hangt er voor €2.700 aan ongedragen kleding in onze kast!

 • Het is het heel fijn om met Lisa samen te werken. Ze heeft er echt verstand van en laat je je mooie kanten van je eigen lichaam weer ontdekken!

  Lees hier Sandra's ervaring met The Woman You Are! 
  Sandra Slutter - Te Stroet (30) Marketeer
 • Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden! Lees hier Nina's ervaring met The Woman You Are!

  Nina Ibba (25)
  Nina Ibba (25) Gaat afstuderen
 • Het stijladvies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik heb beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. Dankzij Lisa koop ik vanaf nu kleding die écht bij mij past. En verwacht ik het aantal miskopen flink te verkleinen!

  Annemarijn Mutsaers (31) Communicatieadviseur