Gratis

lisa-backstage-09

Gratis stijlgesprek

Weet je wat je wilt uitstralen maar niet hoe je dit ook doet? Heb je praktische vragen over pasvorm, kleur- en figuurtype of combineren? Weet je wat je mooi vindt, maar niet hoe je dit toepast in je eigen stijl? Plan een gratis stijlgesprek t.w.v. €85,-  in met mij. Je krijgt praktische handvatten en minimaal twee  stijltips die je direct kunt inzetten.

Gratis

Werkboek: Style Development Model

Het ontwikkelen van een eigen stijl begint altijd aan de binnenkant, niet aan de buitenkant. Over een goede eigen stijl is nagedacht; een doordachte eigen stijl zal altijd gebaseerd zijn op wie jij bent, wat jouw smaak is en wat jij belangrijk vindt in het leven. Om alle factoren die meewegen in het ontwikkelen van een eigen stijl in kaart te brengen heb ik het Style Development Model met gratis werkboek ontwikkeld.

Lisa pieplenbosch – zelfbeeld opbouwen

Mini-training positief zelfbeeld

Ons zelfbeeld is dynamisch en wordt opgebouwd in het contact met anderen. We vergelijken onszelf – vaak onbewust – met andere mensen. Dat maakt ons zelfbeeld soms lastig en ongrijpbaar. Een negatief zelfbeeld heeft invloed op bijna alle vlakken in ons leven. Deze mini-training geeft je inzichten en handvatten over dit thema.

kleding aan hangers

Werkboek: Een 100% draagbare garderobe

Je hebt een volle kledingkast maar niets om aan te trekken. Geloof me, je bent niet alleen. Uit onderzoek van On Buy blijkt dat we slechts 40% van onze garderobe dragen. Dat betekent dat meer dan de helft (!) niet of weinig gedragen wordt. Dat is zonde van de tijd die je erin hebt gestoken, de frustratie en het geld. Volgens het onderzoek hangt er voor €2.700 aan ongedragen kleding in onze kast!

 • Het is het heel fijn om met Lisa samen te werken. Ze heeft er echt verstand van en laat je je mooie kanten van je eigen lichaam weer ontdekken!

  Lees hier Sandra's ervaring met The Woman You Are! 
  Sandra Slutter - Te Stroet (30) Marketeer
 • Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden! Lees hier Nina's ervaring met The Woman You Are!

  Nina Ibba (25)
  Nina Ibba (25) Gaat afstuderen
 • Het stijladvies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik heb beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. Dankzij Lisa koop ik vanaf nu kleding die écht bij mij past. En verwacht ik het aantal miskopen flink te verkleinen!

  Annemarijn Mutsaers (31) Communicatieadviseur
 • Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet bij goed staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

  Marjolijn