70% korting Exclusief voor klanten van Fitlife Coach:
Eerste Stylinghulp Na Afvallen sessie voor slechts €25,-

6 plekken | te boeken tot 31 oktober

Ben jij recent afgevallen en zou je graag zoveel mogelijk oude kleding willen kunnen dragen en combineren, maar weet je niet hoe? Boek dan de Eerste Stijlhulp Na Afvallen-sessie bij Lisa Pieplenbosch van The Woman You Are.

Lisa is stijlcoach en helpt vrouwen bij het vertalen van hun persoonlijkheid naar kleding en uitstraling. Tijdens deze sessie kijken we samen naar hoe je je oude kleding draagbaar houdt en welke nieuwe stijlen en pasvormen je kunt proberen. Op basis van deze sessie krijg je een idee van wat stijladvies voor jou kan betekenen en kun je ontdekken of één van de stijlsessies van The Woman You Are bij je past!

1

Stijlcoaching van The Woman You Are helpt je kleding te laten matchen met je persoonlijkheid en de gelegenheid. Zodat je de indruk achterlaat op mensen die je wilt achterlaten. The Woman You Are geeft 1-op-1 stylingadvies en helpt bij het uitzoeken, aanvullen en up-to-date houden van je kledingkast. 

Dit vonden andere klanten van Fitlife coach:

Lisa heeft me geleerd heel anders naar mijn lichaam te kijken. Iets verder te kijken dan alleen naar de leuke print of kleur van het kledingstuk, maar ook naar de lijnen hoe het je lichaam volgt. En dat is leuk! Dan krijg je vanzelf plezier om naar nieuwe kleren te kijken!

– Sandra Slutter – Te Stroet

Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet goed bij je staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

– Marjolijn

Praktische informatie

3

De sessie kost €25,- per persoon en duurt ca. 1 uur.

Je kunt een sessie 1-op-1 of met z’n tweeën boeken.

Je neemt je (te grote) kleding mee en je favoriete basics.

We plannen samen een datum en tijdstip in voor de sessie.

De sessies worden gehouden bij New Day (Ovvice) in Arnhem.

Er zijn 6 plekken beschikbaar

Deze actie kan geboekt worden tot 31 oktober

Aanmelden kan via lisa@thewomanyouare.nl.

Er zijn slechts 6 plekken beschikbaar.