Met The Woman You Are help ik vrouwen te transformeren in wie ze écht zijn. Coaching en styling gebruiken we daarbij als middelen om jouw identiteit te (her)ontdekken. Hieronder lees je de waardevolle ervaringen van andere vrouwen die je voorgingen.

Nina Ibba (25 jaar)

Nina Ibba
foto-nina

Nina (25 jaar) staat op het punt om haar professionele carrière te starten.Een goed en natuurlijk moment om te kijken of de huidige garderobe nog past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Tijdens het intakegesprek gaf Nina aan dat ze vooral haar eigen identiteit wil blijven uitstralen, versterkt door haar tattoos en piercings. Ze is een open en sociaal persoon en wil dit ook uitstralen.

Ook over een goede balans tussen een speelse en vrouwelijke uitstraling wil ze graag meer advies. Nina is niet bang om haar benen te laten zien met bijvoorbeeld een kort rokje, maar is dan niet altijd tevreden over de verhoudingen in het silhouet.

Doelen
De volgende doelen hebben we samen opgesteld:

  • Nina’s beste punten goed uit laten komen
  • Voor haar afstudeerstage wil ze de grens tussen speels en vrouwelijk op een volwassen manier leren kennen
  • Meer inzicht in prints combineren en verhoudingen
  • Een stijl waarin haar persoonlijkheid goed naar voren komt

Wat Nina belangrijk vindt is dat de kleding praktisch, bijvoorbeeld zodat vlekken niet direct zichtbaar worden, en comfortabel is. Hierbij zijn vooral fijne stoffen en niet te strakke kleding belangrijk.

Aanpak

Nadat we Nina’s wensen hebben doorgesproken en doelen hebben geformuleerd zijn we gestart met een kleur- en figuuranalyse. Nina is een zomertype. De middellichte tot donkere kleuren uit het zomerpalet laten Nina het meest stralen. Nina’s schouders en heupen zijn even breed en je hebt een duidelijk zichtbare taille. Zij heeft dan ook echt het vrouwelijke zandloperfiguur.

Na de kleur- en figuuranalyse zijn we Nina’s kledingkast in gedoken. We begonnen met haar favoriete set en hebben vervolgens veel verschillende combinaties gemaakt waar Nina zich op privé als op zakelijk gebied fijn bij voelde. Er zaten zelfs kledingstukken tussen die Nina eigenlijk niet meer droeg maar toch opnieuw heeft ontdekt. Na de sessie heb ik een stijldossier voor Nina opgesteld. Daarin stond het hele traject beschreven, uitgebreid persoonlijk stijladvies en een shoplijst.

Stijldossier The Woman You Are
Persoonlijk stijldossier

Feedback Nina

Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden!

Twijfel je of The Woman You Are
je verder kan helpen?

Nina Ibba

Je kunt me al je vragen stellen en weet meteen of ik je verder kan helpen.