Ervaringen

Samen ontdekken we de echte jij

Met The Woman You Are begeleid ik vrouwen naar wie zij écht zijn. Ik geloof dat wanneer jij je authentieke zelf bent, je kunt en durft te kiezen voor jouw geluk en jouw droomleven. Coaching en styling gebruiken we daarbij als middelen om jouw identiteit te (her)ontdekken. Hieronder lees je de waardevolle ervaringen van andere vrouwen die je voorgingen en  JA durfden te zeggen tegen zichzelf.

Sandra Slutter – Te Stroet

Ervaringen

Nina Ibba

Ervaringen
define-twya

Ik liep al tijden met het idee eens wat aan mijn uiterlijk te gaan doen, maar ik wist niet goed hoe. Het ging al eens door mijn hoofd om vriendinnen me te laten adviseren tijdens het shoppen, maar ik ben niet zo’n shop-fan. Het liefst bestel ik alles achter mijn computer, zonder de winkel in te hoeven. Toen kwam via een vriendin deze mogelijkheid voorbij! Gelijk aanpakken dacht ik. En zo kwam ik bij Lisa terecht.

be-twya

Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden!

 • Het is het heel fijn om met Lisa samen te werken. Ze heeft er echt verstand van en laat je je mooie kanten van je eigen lichaam weer ontdekken!

  Lees hier Sandra's ervaring met The Woman You Are! 
  Sandra Slutter - Te Stroet (30) Marketeer
 • Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden! Lees hier Nina's ervaring met The Woman You Are!

  Nina Ibba (25)
  Nina Ibba (25) Gaat afstuderen
 • Het stijladvies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik heb beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. Dankzij Lisa koop ik vanaf nu kleding die écht bij mij past. En verwacht ik het aantal miskopen flink te verkleinen!

  Annemarijn Mutsaers (31) Communicatieadviseur
 • Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet bij goed staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

  Marjolijn