Gratis kleding- en stijladvies voor werkzoekende vrouwen

In mijn programma “Dress For The Job” help ik werkzoekende vrouwen uit de regio Arnhem aan stijladvies en representatieve kleding voor hun sollicitatie of presentatie. 

Wat is Dress For The Job?

Dress For The Job is een programma van The Woman You Are. Ik geef hierin gratis stijladvies en representatieve kleding aan werkzoekende vrouwen die stijlcoaching en kleding goed kunnen gebruiken, maar niet kunnen betalen. In 2020 heb ik plek om 12 vrouwen te helpen.

Gratis kleding- en stijladvies zorgt ervoor dat jij jezelf op een authentieke en professionele, bij de baan passende manier presenteert en daarmee de kans op werk vergroot. Naast kleding- en stijladvies werken we desgewenst ook aan je presentatievaardigheden.

lisa-backstage-08

Hoe werkt het?

lauren-fleischmann-r2aodqjn3b8-unsplash

Je kunt een aanvraag indienen en levert een recent bewijs van je inkomsten, een uitnodiging van je (sollicitatie)gesprek en/of netwerkbijeenkomst en het pasnummer van je Gelrepas in.

Ik neem contact met je op. Samen plannen we een afspraak. Daarin kijken we naar het doel van je geplande gesprek en wat jij graag wil uitstralen. Vervolgens geef ik kleding- en stijladvies. Op basis daarvan kijken we hoe we de juiste outfits voor je kunnen samenstellen; wat heb je in je kast liggen en hoe kun je dat gebruiken. Zijn er andere en/of aanvullende kledingstukken nodig? Dan krijg je die.

Nadat we de juiste outfit(s) hebben uitgezocht zoomen we samen in op je presentatievaardigheden. Hoe zorg je dat je uitstraalt en uitdraagt wat jij wil? Daar kijken we samen naar. We zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor je gesprek!

Na je gesprek hoor ik graag hoe het is gegaan en of ik je mag feliciteren!

Voor wie is Dress For The Job?

  • Je bent op zoek naar (beter) werk en je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek of wilt deelnemen aan netwerkbijeenkomsten
  • Je woont in een straal van 10 kilometer rondom Arnhem
  • Je bent in het bezit van een Gelrepas
  • Je bent bereid om twee vragenlijsten in te vullen

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar lisa@thewomanyouare.nl met daarin:

  • Een recent bewijs van je inkomsten
  • Een uitnodiging van je (sollicitatie)gesprek en/of netwerkbijeenkomst en
  • Het pasnummer van je Gelrepas

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

whatsapp-image-2018-11-14-at-16.55.35-1