Business transformatie?‍♀️

 In blog
De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de transformatie van The Woman You Are. Eerder lag mijn focus op het geven van stijladvies aan vrouwen. Maar in mijn hart merkte ik steeds meer dat ik méér wilde dan stijladvies geven?

Ik wil coachen op vlakken waar zij dat nodig hebben, niet alleen op het gebied van kleding. Hoewel mijn focus altijd lag op de diepere laag van kleding en styling, kwam ik daar niet altijd. Dat frustreerde. Ik voelde aan alles dat mijn bedrijf en ik aan het groeien waren?

Mijn focus gaat liggen op coaching op het gebied van zelfvertrouwen. Daarbij richt ik me vooral op introverte vrouwen. Zelf ben ik een introvert en heb ik jarenlang geworsteld met überhaupt tot bloei komen. Mijn ervaring heb ik gecombineerd met opleidingen en verdieping; deze vrouwen kan ik écht verder helpen?
 
Om mijn transformatie visueel te maken stond ik onlangs bij mijn dierbare fotografie-go-to Djana Djordjevic van Reveal Your Brand vóór de lens, in plaats van er schuin achter. Zij hielp me bij de belangrijke eerste stap in de richting van The Woman You Are 2.0. Ik heb er zin in! ?
Recent Posts

Leave a Comment