Zo pak je de regie over je uitstraling

 In blog

Uitstraling is waarschijnlijk het beste te omschrijven als de indruk die je op iemand maakt. Je communiceert er, al dan niet onbewust, mee. Idealiter strookt wat je uitstraalt ook met wie je van binnen bent. Want dan kun je vanuit jouw kracht al je sociale rollen vervullen, en zo de wereld in stappen.

Wanneer ik vrouwen coach dan vraag ik vaak wat zij willen dat mensen van ze zien. Het dwingt ze om na te denken over wie ze zijn en wat ze daarvan het liefste laten zien. Ook vraag ik ze wat zij nu uitstralen. De antwoorden op deze twee vragen maken een eventuele kloof meteen inzichtelijk.

De brug tussen wat mensen nu zien en wat een vrouw wil dat mensen zien is haar eigen kracht. Wanneer een vrouw in haar eigen kracht staat dan kan ze ook bewust omgaan met wat ze uitstraalt. Ze kan zelfs kiezen wat ze in welke situatie uitstraalt. Gewoon omdat ze weet wie ze is en hoe ze dát wat ze wil laten zien daarvan concreet weet toe te passen. Je hebt dan de tools om jezelf te laten stralen, hoe tof is dat?

Dat is dan ook de reden waarom ik uitstraling meeneem wanneer ik vrouwen naar een krachtig zelfbeeld coach. We werken aan de binnenkant, maar maken het ook concreet en toepasbaar door een persoonlijke stijl.

Recent Posts

Leave a Comment