Workshop leren shoppen

 In blog

Vind je het lastig om kleding te kopen die echt bij je past? Weet je niet goed bij welke winkels je het beste kunt shoppen voor jouw pasvormen? Dat herken ik maar al te goed! Ik heb maat 44/46 en een peerfiguur. Daarmee is shoppen vaak niet gemakkelijk. In mijn woonplaats Arnhem heb ik hier mijn weg in kunnen vinden, ik neem je daar graag in mee.

Met groepen van 4 vrouwen plan ik ‘workshops leren shoppen’ voor vrouwen die efficiënt willen leren winkelen. Het maakt niet uit welke maat of smaak je hebt, je kunt gewoon me gaan. Als stijlcoach help ik je kleding uitzoeken die bij jouw  figuur passen! Ook leer je meer over je pasvorm en hoe je kunt combineren.

Samen maken we er een gezellige middag van. Omdat we allemaal willen leren efficiënt te winkelen kennen we elkaars dilemma’s. Dat maakt samen leren shoppen dan ook zo fijn. Omdat dit de eerste keer is dat ik deze shopsessie organiseer is de prijs €49,-. Na deze eerste sessies gaat de prijs omhoog.

De shopsessies duren ca. 2,5 uur en worden gezamenlijk ingepland op donderdagochtend, donderdagavond of zaterdagochtend. Aanmelden kan via lisa@thewomanyouare.nl.

Recent Posts

Leave a Comment