Waarom ik wil doen wat ik doe

 In blog

Mijn stijlexpertise wil ik graag óók maatschappelijk inzetten. Daarvoor heb ik onlangs een een leergang sociaal ondernemerschap bij Spectrum Elan gevolgd. In de leergang vond ik iets moois terug. Namelijk mijn why. Waarom ik wil doen wat ik doe.

Stijlcoaching heeft mijn leven veranderd. Na jaren mezelf niet mooi of leuk genoeg te hebben gevonden gaf stijlcoaching me het visuele bewijs dat ik leuk en mooi ben. Na dat moment bleef ik altijd positief naar mezelf kijken.

Dat heeft me geholpen met stoppen mezelf te vergelijken en vol zelfvertrouwen acties te durven ondernemen op zowel zakelijk als privévlak. Dit resulteert in mijn droomleven: getrouwd met de liefde van mijn leven. Moeder van 2 zoons. 2 eigen bedrijven waarmee ik impact maak.

Dit effect wil doorgeven aan alle vrouwen. Daarom wil ik stijlcoaching toegankelijk maken voor alle vrouwen. Jong, oud en met veel of weinig te besteden. Bijvoorbeeld door samen te werken met instanties die met vrouwen samenwerken.

Momenteel ben ik dit aan het uitwerken. Uiteraard sta ik open voor samenwerkingen op dit vlak!

Liefs,

Lisa

Recent Posts

Leave a Comment