Plus size shopsessie in Arnhem

 In blog

Vind je het lastig om goed passende kleding te vinden voor jouw curves? Weet je niet goed bij welke winkels je het beste kunt shoppen door jouw pasvormen? Dat herken ik maar al te goed! Ik heb maat 44/46 en een peerfiguur. Daarmee is shoppen vaak niet gemakkelijk. In mijn woonplaats Arnhem heb ik hier mijn weg in kunnen vinden, ik neem je daar graag in mee.

Op 14 en 19 september hou ik een plus size shopsessie voor vrouwen met rondingen in Arnhem. Het maakt niet uit of en hoeveel X’en jij voor je L hebt staan, je kunt gewoon mee gaan. Samen bezoeken we Arnhemse winkels die een bredere maatrange hebben. Als stijlcoach help ik je kleding uitzoeken die bij jouw curvy figuur passen! Ook leer je meer over je pasvorm en hoe je kunt combineren.

Samen maken we er een gezellige middag van. Omdat we allemaal een curvy figuurtype hebben kennen we elkaars gemakken en dilemma’s. Dat maakt samen shoppen dan ook zo fijn. Omdat dit de eerste keer is dat ik een plus size shopsessie organiseer is de prijs €49,-. Na deze eerste twee sessies gaat de prijs omhoog. De plus size shopsessies staan op de volgende data ingepland:

Shopsessie 1:

  • Datum: Zaterdagochtend 14 september
  • Tijd: 9.30 – ca. 13.30
  • Kosten: €49,-

Shopsessie 2:

  • Datum: Donderdagavond 19 september
  • Tijd: 17.30 – ca. 21.00
  • Kosten: €49,-

Aanmelden kan via lisa@thewomanyouare.nl.

P.S. Hoe ik over de term ‘plus size’ denk lees je hier. Maar voor jou wilde ik vooral herkenbaarheid, daarom heb ik deze shopsessie de naam ‘plus size shopsessie’ gegeven.

Recommended Posts

Leave a Comment