Plus size shoppen bij Miss Etam Kronenburg

 In blog

Plus size shoppen is niet voor iedereen even makkelijk. Het is belangrijk dat je fijne pasvormen vindt die ook goed passen bij je lifestyle. Zelf heb ik maat 44/46 en een peerfiguur. Dat wil zeggen dat ik relatief brede heupen heb. Vooral het kopen van broeken vind ik erg lastig. Maar ook het vinden van tops die én niet te los bij mijn borsten én niet te strak bij mijn buik zitten lukt niet altijd. Inmiddels heb ik in mijn woonplaats Arnhem de weg naar geschikte winkels gevonden en hou ik shopsessies om andere vrouwen ook te helpen shoppen! 

Een fijne plus size winkel is het plus size filiaal van Miss Etam in Kronenburg. Waar je normaal gesproken in een winkel met ‘normale’ maten slechts een klein hoekje ‘afwijkende maten’ hebt, is het in de Miss Etam Kronenburg toch wel even anders. Daar is een heel filiaal gewijd aan plus size kleding! 

De collectie is heel uitgebreid. Daarnaast voeren zij een brede maatrange: het begint bij maat 44/46, en loopt door tot maat 54. Vroeger voelde ik me als volle vrouw ‘veroordeeld’ tot het dragen van oudbollige kleding en bloemenprints. Gelukkig zorgt Miss Etam Inspired, zoals de winkel officieel heet, dat dat niet meer hoeft. De collectie sluit aan bij de trends van komend seizoen; veel warme kleuren zoals (oker)geel, oranje en uitgesproken prints. 

Dikke kans dat we  Miss Etam Kronenburg bezoeken tijdens de Plus size shopsessie

 

Recommended Posts

Leave a Comment