Het Grote Moment

 In blog, styling, styling

Afgelopen zaterdag had ik de jaarlijkse zomer stijlsessies staan en mocht ik weer genieten van wat ik graag Het Grote Moment noem. Daarmee bedoel ik het moment dat vrouwen in de spiegel kijken en denken: “oh wauw, ben ík dat?” Meetstal direct gevolgd door de gedachte “oh yeah, dat ben ík!”.

Bovenstaand moment gebeurt als ik vrouwen buiten hun comfort zone stijl. Wanneer ik bijvoorbeeld een bepaalde combinatie voor ze maak, die ze zelf niet zouden bedenken.

Op basis van deze positieve verrassingen start mijn kennisoverdracht en hun leerproces. Wanneer je ziet dat andere dingen daadwerkelijk werken, sta je direct meer open voor nieuwe ideeën. We analyseren samen wat kleuren en pasvormen met je doen. Ik deel mijn stijlkennis met haar.

Maar de belangrijkste analyse is: hoe ziet en voelt zij zich in die outfit? Soms kan ik bijna emotioneel worden van blijdschap als en vrouw zich on fire voelt⚡️

Gun jij het jezelf om in je kracht te gaan staan en je unieke plek in te nemen. Kortom: gun jij jezelf Het Grote Moment? Neem dan zeker contact met me op!

Recent Posts

Leave a Comment