De zomervakantie

 In blog

De zomervakantie. Dit is het eerste jaar dat ik eigenlijk helemaal geen vakantie heb ingepland, als in een werk-vrije periode. Toch geniet ik meer dan ooit van mijn ‘vakantie’. Dit is namelijk de eerste zomerperiode die ik meemaak als ondernemer. En omdat ik als ondernemer mijn tijd zelf indeel én doe wat ik leuk vind, ervaar ik het gevoel van vrijheid iedere dag weer.

Ik merk wel dat de zomervakantie een periode van terugkijken, in het nu zijn en vooruit kijken is. Die bezinning is niet iets waar ik bewust naar zoek, maar het gaat wel vanzelf zo. Mijn business coach ging bijvoorbeeld een paar weken op vakantie waardoor ik meer tijd voor mijn huiswerk kon nemen. Ook wanneer klanten op vakantie zijn en bepaalde afspraken 3 weken moeten wachten, zorgt dat voor een welkome vertraging in mijn ‘normale’ werkproces.

Terugkijkend kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik ben gestart met ondernemen. Het is soms heel spannend, maar ook heel erg leuk. De vrijheid en flexibiliteit vind ik heel fijn omdat ik het dan optimaal kan combineren. Als ik ‘s middags een schoolvoorstelling van mijn oudste bijwoon open ik met alle liefde de laptop ‘s avonds even.

Na de zomervakantie heerst er zo’n frisse vibe. Mensen zijn opgeladen, hebben zin in de tijd die komen gaat. Ik vind die periode heerlijk! Voor het komende halfjaar heb ik zoveel toffe dingen op de planning staan, waaronder de Reveal Your Brand course die ik samen met Djana geef.

We hebben de course met opzet zo vlak na de zomervakantie gepland. Juist dan, wanneer je opgeladen bent en het normale ritme zich weer aandient is het goed om in jezelf te investeren. Wij zien het als een kickstart voor het komende jaar, waarin je gericht kunt werken aan je fundament, om daarna te kunnen knallen! Het maakt niet uit of je nog in de startfase van je bedrijf zit, of dat je al even bezig bent. De Reveal Your Brand course helpt je je merkfundament stevig neer te zetten zodat je daarna écht kunt bouwen.

Op deze pagina kun je alles vinden over de Reveal Your Brand course!

 

Recommended Posts

Leave a Comment