Gastblog: Als personal trainer verder kijken dan training en voeding

 In blog

Misschien herken je deze gedachte: nog 7 kilo eraf en dan ben ik écht tevreden met mezelf. Je gaat aan de slag en wanneer het is gelukt vraag je jezelf af waar die tevredenheid nu eigenlijk blijft. Een terechte vervolgvraag: waar zou je dan precies tevreden over zijn, over de persoon die je in de spiegel ziet?  

Dagelijks zie ik veel mensen die niet blij zijn met zowel hun fysieke als mentale gesteldheid. Dit is dusdanig een issue dat mensen hun eigenwaarde uit het oog verliezen en zich mee laten slepen met de (vaak onrealistische) normen die door de maatschappij worden gesteld voor fysieke idealen. Voor ik daarover verder ratel is het handig om me even voor te stellen. 

Mijn naam is Kurt Spong (31) en ik ben personal trainer met een grote afro en mijn eigen bedrijf: Shape Shifters. Daar begeleid ik samen met mijn team van professionals, mensen persoonlijk of in groepen met uiteenlopende doelen. Van afvallen en gespierder worden, tot je fit en vitaal voelen en blij te zijn met wie je bent.

Net als Lisa begeleid ik mensen graag door groeiprocessen heen. Lisa op het gebied van uitstraling en persoonlijke stijl en ik op het gebied van gebied van fysieke en mentale transformatie. Om ervoor te zorgen dat mensen blijvend veranderen, kijken we niet alleen naar wat er moet veranderen qua voeding en training, maar ook naar wat voor invloed je omgeving, social media en je werk op je hebben en hoe zich dat vertaalt in het behalen en behouden van je doelen.

In de komende periode zal ik vaker blogs schrijven voor The Woman You Are. Dit om vanuit een andere invalshoek meer licht te schijnen op de groei die je als mens doormaakt.

Wil je meer weten?

Je kunt een gratis intakegesprek met mij inplannen! Via mijn Instagram account en op facebook deel ik tips, inspiratie, motivatie en geef ik je een kijkje in de keuken!

 

Recommended Posts

Leave a Comment