90 kilo

 In blog

Na mijn eerste bevalling woog ik 90 kilo en was ik totaal niet blij met mijn lichaam. Opeens had ik striae en hing mijn lijf op plekken waarvan ik niet eens wist dat het hangen kon.

Deze foto is een paar weken na mijn tweede bevalling gemaakt. De striae is alleen maar ‘erger’ geworden en ook hangen doet mijn lichaam nog meer. Daarnaast weeg ik nu zelfs 92 kilo. Toch voel ik me nu mooi, krachtig en trots en weet ik dat de pracht van een lichaam betrekkelijk is. Tuurlijk wil ik er graag wat kilo’s af. Maar dat is vooral voor mijn gezondheid. Ik vind mezelf nu al mooi en zie een lichaam van een sterke vrouw die twee prachtige kinderen gebaard heeft. En dat is iets waar ik verschrikkelijk trots op ben.

Ben jij ook moeder geworden en herken je dit gevoel nog niet? Dan adviseer ik je om te investeren in jezelf. Ga na wat de reden is dat je je nog niet trots voelt op je lijf. Misschien heb je nog niet de tijd genomen om ’te landen’ in je nieuwe lijf. Om eraan te wennen. Misschien voel je veel weerstand voor hoe je er nu uit ziet. Als je weet wat de oorzaak is, kun je ook gericht werken aan een oplossing.

Elke vrouw mag namelijk in de spiegel kijken en trots zijn wat ze daarin ziet!

Liefs,

Lisa

Recommended Posts

Leave a Comment

corrigerend ondergoed