Welke kleding maakt slank?

Welke kleding maakt slank? – We kennen allemaal de ‘stijlregel’ dat zwart afkleed wel. Er komt echter veel meer kijken bij de vraag “welke kleding maakt slank?”. Materiaal en pasvorm bijvoorbeeld. Kies je voor een zwarte, glanzende stof, dan lijk je in de meeste gevallen juist niet slanker. Ook de lengte van bijvoorbeeld tops speelt een belangrijke rol. Daarnaast is de kleur zwart niet voor iedereen de beste kleur. Voor het kleurtype zomer kan zwart een hele harde kleur zijn. Je zou dan bijvoorbeeld beter voor donkerblauw kunnen kiezen.

Advies voor ‘welke kleding maakt slank’

Wat je je slank laat ogen verschilt dus per persoon en is afhankelijk van jouw kleur- en figuurtype. Daarom is er op deze vraag geen eenduidig antwoord te geven dat voor iedereen van toepassing is. De tips die bij de ene vrouw fantastisch werken, kunnen bij de andere vrouw juist het tegenovergestelde bewerkstelligen.

Het goede nieuws aan het feit dat er niet één sluitend antwoord is, is dat dit je een kans geeft om jouw specifieke styling- en kleding te ontdekken. Een persoonlijk stylingadvies gaat levenslang mee. Het is namelijk geheel op maat gemaakt voor jou en altijd toe te passen. Of je nu in de toekomst afvalt of aankomt.

Over The Woman You Are

The Woman You Are is er voor vrouwen die een mismatch ervaren in hun innerlijk en uiterlijk. Zij hebben het gevoel dat wat zij uitstralen – of denken uit te stralen – niet past bij wie zij eigenlijk zijn. Dit kan door verschillende dingen komen. Misschien heb je persoonlijke groei doorgemaakt, maar heb je nog niet de tijd genomen om deze groei door te vertalen naar je garderobe. Wellicht heb je je te veel aangetrokken van generieke ‘stijlregeltjes’ en ben je daardoor de weg kwijt geraakt. Of misschien twijfel je al je hele leven over wat je mooi staat?

Wat de reden ook is voor jouw behoefte aan stijladvies: het is goed om te weten dat stylingadvies over meer gaat dan kleuren en pasvormen. Het begint namelijk bij jouw binnenkant: je identiteit en innerlijk. Wat we eerst namelijk doen is goed kijken wie je bent. Wie ben je? Wat vind je fijn? Waar hou je van? Wat vind je belangrijk? Hoe ziet je dagelijks leven eruit? En hoe kan je garderobe je daarin ondersteunen? Op basis dáárvan ontwikkelen we samen  een persoonlijke stijl dat helemaal past bij jou en jouw leven. Een stijl waarmee je kunt uitstralen wat je daadwerkelijk wíl uitstralen.

beautiful-brunette-cute-774909

Programma Krachtig Zelfbeeld

Ik kom bij je langs of we ontmoeten elkaar op een andere locatie. In mijn programma ga ik samen met je aan de slag. Samen ontwikkelen we jouw persoonlijke stijl. We brengen in kaart wie je bent en wat je mooi vindt en werken dit tot in de puntjes uit. Dit doen we op basis van het Style Development Model. Ik deel al mijn kennis met je, leer je deze toepassen, help je bij de praktische inrichting van je garderobe en ga samen met je shoppen. Aan het einde van het traject ontvang je een uitgebreid stijldossier van meer dan 30 pagina’s zodat je altijd iets hebt om op terug te vallen en alles nog eens rustig na kunt lezen.

Persoonlijk stijladvies levert je geld op

Wist je dat je door een persoonlijk kleding- en stijladvies in één klap €2.700 kunt besparen? Dát is namelijk het bedrag dat gemiddeld aan ongedragen kleding in onze kledingkasten hangt. Ook bespaar je per maand minimaal €100,- euro omdat je voor elke gelegenheid in je eigen kast kunt shoppen en geen impulsaankopen en miskopen meer doet. Op jaarbasis levert dit bijna €4.000 euro op!

Ben jij er klaar voor om te ontdekken welke kleding je laat stralen?
Neem dan zeker contact met me op!