Zomer Stijlsessie

Een paar nieuwe jurkjes of een hele garderobe? Ik zou het wel weten! 😉 Heb jij een flinke zomergarderobe maar draag je daar maar een fractie van? Je bent absoluut niet de enige vrouw die op deze manier geld in haar kast laat hangen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen gemiddeld meer dan €2.000 aan ongedragen kleding in de kast hebben hangen. Zonde!

Processed with VSCO with g3 preset

Tijdens de Zomer Stijlsessies help ik vrouwen in 2 uur aan een 100% draagbare zomergarderobe. Kledingstukken waarvan je niet weet wat je ermee moet. Miskopen. Toppers. Je neemt het allemaal mee. Op een toffe locatie in Arnhem geef ik je persoonlijk kledingadvies. Ik leer je op een nieuwe manier te kijken naar jezelf. Je ontdekt je sterke punten en ik leer je hoe je deze kunt accentueren. Op deze manier haal je veel meer uit je huidige garderobe!

En dat blijkt keer op keer. Het komt vaak zat voor dat ik een klant help die maar 20% van haar garderobe daadwerkelijk draagt. Het is geen zeldzaamheid dat we hier makkelijk 90 tot 100% van maken. Hoe? Door opnieuw te leren kijken naar jezelf. Door je zelfbeeld bewust op te bouwen. Door je innerlijke criticus de waarheid te vertellen. Door kennis over je figuur- en kleurtype op te doen. En ja, ook door soms ook gewoon dingen weg te gooien. De hoeveelheid kleding die je echter gaat herontdekken en opnieuw gaat waarderen zal je echter versteld doen staan! Deze elementen zorgen er dan samen voor dat jouw garderobe 100% draagbaar wordt.

Wil je graag:

  • Weten hoe jij je sterke punten kunt accentueren?
  • Je zomergarderobe 100% draagbaar maken?
  • Een doordachte zomergarderobe die echt uitstraalt wie je bent?
  • Weten hoe je combinaties kunt maken die bij je passen ?
  • Inzicht krijgen in je figuur- en kleurtype?
  • Leren hoe jij jezelf kunt stylen?
  • Bewust aan de slag met je zelfbeeld?
  • Bouwen aan je zelfvertrouwen?

Meld je dan aan voor de Zomer stijlsessies!

lisa-profielfoto
whatsapp-image-2018-11-14-at-16.55.35-1

Praktische informatie

De zomerstijlsessie is op 29 juni in Arnhem.

De volgende tijden zijn beschikbaar:
09.00 – 11.00 geboekt
11.15 – 13.15
13.30 – 15.30 geboekt
15.45 – 17.45 geboekt

Investering: €195,-

Aanmelden kan via lisa@thewomanyouare.nl

Na de Zomer stijlsessie mag je me nog een maand vragen stellen en foto’s doorsturen, bijvoorbeeld van nieuwe combinaties.