Personal shopper inhuren

Personal shopper inhuren – Ben jij op zoek naar een personal shopper?  Dan ben je aan het juiste adres! Een personal shopper inhuren is echter niet een keuze die je zo 1, 2, 3 maakt. Er zijn veel personal shoppers, en in mijn ogen is het allerbelangrijkste dat jij en je personal shopper een wederzijdse klik hebben. Daarmee bereik je de beste resultaten. Het is belangrijk om elkaar te begrijpen: zowel op sociaal gebied als op het gebied van kledingsmaak. Een vrijblijvende kennismaking biedt ons beide de mogelijkheid om te ontdekken of we een klik ervaren! 

Lisa als personal shopper inhuren: werkwijze

We kunnen zowel eenmalig als voor langere tijd samenwerken: afhankelijk van jouw wensen en doelen. In tegenstelling tot de meeste personal shoppers werk ik vanuit ‘de binnenkant’. We kijken eerst naar wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat je mooi vindt. Maar ook: hoe je dagelijkse leven eruit ziet. Dat vind ik belangrijk: wanneer je voelt dat je de juiste kleding aan hebt, zul je een stuk sterker en zelfverzekerder voor de dag komen. Dat zit hem niet alleen in het uiterlijk van de kleding, maar ook in een stukje comfort. Wie veel onderweg is, heeft andere kledingeisen dan iemand die hele dagen op kantoor zit of regelmatig evenementen bezoekt. Wanneer we jouw smaak en leven in kaart hebben, vertalen we het naar een persoonlijke stijl waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Als personal shopper kunnen we samen shoppen maar kan ik je ook het shoppen uit handen nemen. Ook outfits verzorgen op basis van je agenda of garderobe management behoort tot de opties.

1
foto: Days in June

Wat ik niet doe:

  • ‘Gewoon’ wat leuke kledingsetjes kopen
  • Kleding zien als iets oppervlakkigs
  • Jouw persoonlijke stijl volledig baseren op mode en trends

Wat ik wel doe:

  • Samen met jou een persoonlijke, tijdloze stijl ontwikkelen
  • Een stijl ontwikkelen op basis van wie je bent en wat je wilt uitstralen
  • Jouw smaak toepassen op jouw specifieke kleur en figuurtype
  • Mode en trends toepassen die jij leuk vind

Personal shopper inhuren: wat levert dat op?

De mooiste versie van jou

Met personal shoppen investeer je in de mooiste versie van jezelf. Je waarborgt namelijk dat je de kleuren en pasvormen gaat dragen die het beste van jou ook laten zien! Als jij de beste en mooiste versie van jezelf bent ga je dat ook uitstralen. Daarmee trek je de mensen en resultaten aan die bij je passen. Het is een win-win wisselwerking!

Geld. En niet zo’n beetje ook.

Personal shoppen levert je op veel vlakken geld op. Omdat je geen miskopen meer doet ga je duurzamer om met je budget en de kledingstukken. De items die je aanschaft kun je eindeloos combineren omdat ze altijd zullen passen bij jouw persoonlijke stijl. Daarnaast draagt het bij aan een volledig draagbare garderobe!

Een consistente en duurzame garderobe

Een consistente garderobe is waardevol. Kleding draag je immers elke dag; zowel op normale doordeweekse dagen als bij belangrijke gesprekken, evenementen, mijlpalen of gebeurtenissen. Een garderobe die feilloos bij je past en je tijdens elk moment, ondersteunt en versterkt maakt je leven een stukje makkelijker en mooier. Je bent het waard.

Tijd. veel tijd.

Tijd is ontzettend schaars. Wanneer iets je veel energie en tijd kost is het een logische stap om te kijken naar hoe je tijd goed kunt verdelen. Uitbesteden is dan een goede optie. Wanneer schoonmaken of koken je veel tijd en energie kost besteed je dat uit. Datzelfde kun je ook heel goed doen als het gaat om je persoonlijke stijl en garderobe. Geef het uit handen en bespaar energie en tijd voor de mooie dingen in het leven!

Ben jij er klaar voor om je leven mooier en makkelijker te maken?
Laten we kennismaken!

Je hebt meteen inzichten waarmee je verder kunt en weet welke vorm van personal shopping het beste bij je past.