The Woman You Are helpt je uitdragen wie je écht bent door je kledingstijl te matchen met je persoonlijkheid.

Als stijlcoach help ik je kleding te laten matchen met je persoonlijkheid en de gelegenheid. Zodat je de indruk achterlaat op mensen die je wilt achterlaten. Ik doe dit door het geven van 1-op-1 stylingadvies en het uitzoeken, aanvullen en up-to-date houden van je kledingkast. 

Herken je dit:

Ik weet niet wat mij goed staat

Kleding voor andere gelegenheden zoals een sollicitatie of feest vind ik lastig om te shoppen

Ik vind het lastig om nieuwe combinaties te maken

Ik sta ‘s ochtends te lang voor mijn kledingkast om kleding uit te zoeken

Als ik ga shoppen voel ik me vaak overweldigd door het aanbod

Ik kies vaak veilige combinaties maar zou eigenlijk wat meer variatie willen

Ik zou graag meer kleur willen dragen

Ik heb een volle kast, maar draag maar een klein gedeelte daarvan

Dan kan ik je verder helpen!

Of je nu graag wilt leren hoe je combinaties samenstelt die écht bij je passen of graag een efficiënte en georganiseerde garderobe wilt: als stijlcoach help ik je daarbij. We werken samen aan je stijldoelen en ik help je om mijn stijlingadvies ook zelf toe te passen. Ik leer je zelf kijken, kiezen en combineren.

  • Je bespaart een hoop waardevolle tijd: outfits uitzoeken wordt leuk en simpel;
  • Je bespaart geld. Je zult immers geen miskopen meer doen.

Als stijlcoach kan ik je op verschillende manieren helpen. Maar wat je ook kiest: bij alle diensten ontvang je een persoonlijk stijldossier. Daarin vind je het uitgewerkte stijladvies, met foto’s én toelichting. Met dit document heb je na een traject altijd iets om op terug te vallen. Tijdens het traject kun je me alle stijlvragen stellen die je wilt. Er zijn verschillende soorten sessies bij me te boeken.

Stijladvies ontvangen heeft mijn leven veranderd. Dat kan het voor jou ook doen!

Ik benader styling niet vanuit mode maar vanuit het innerlijk. Centrale vraag daarbij is hoe kleding een vrouw kan ondersteunen en krachtiger kan maken. Met styling kun je heel snel fantastische resultaten boeken. Daarom gebruik ik styling om je authentieke zelf zichtbaar te maken. Zichtbaar voor jou en voor je omgeving zodat je de indruk maakt die je wílt maken. Hoe stijladvies mijn leven heeft veranderd lees je in deze blog.

header-mailchimp-d-programma

Succesverhalen van krachtige vrouwen:

Door mijn sessie met Lisa heb ik zoveel meer outfits! Ook heeft ze me gecoacht op wat mijn figuur doet bij welke kleding en combinaties. Ik merkte dat ik enigszins onzeker ben over bepaalde delen van mijn lichaam en zij verzekerde mij ervan dat dat juist een sterk iets is en liet me dat zien aan de hand van outfits. Lisa kan ik daarom van harte aanbevelen. Ze heeft oog voor jou als persoon, jouw figuur en waar jouw kracht ligt.

– Zischa Byron

Het advies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik het beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. De tips van Lisa hebben ertoe geleid dat ik weer plezier heb in het alleen shoppen en ook slaag.

– Annemarijn Mutsaers

Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden!

– Nina Ibba

Lisa heeft me geleerd heel anders naar mijn lichaam te kijken. Iets verder te kijken dan alleen naar de leuke print of kleur van het kledingstuk, maar ook naar de lijnen hoe het je lichaam volgt. En dat is leuk! Dan krijg je vanzelf plezier om naar nieuwe kleren te kijken!

– Sandra Slutter – Te Stroet

Voor en na foto’s

Voor

voor-na-twya-1

Na

voor-na-twya

Werkwijze

Ik werk bij vrouwen thuis. Het is voor mij belangrijk om vrouwen in hun natuurlijke omgeving te treffen, voor hun kast en voor hun spiegel. Wanneer je een partner en/of gezin hebt dan vraag ik of je ervoor wilt zorgen dat je tijdens de stijlsessie alleen thuis bent. Dat klinkt misschien streng, maar daar heb je het meeste aan; zo haal jij het maximale uit je investering. Als je partner je een korte vraag stelt of je hoort je kindje huilen; het zorgt ervoor dat je niet helemaal de focus op jezelf kunt leggen. Ik gun het je dat jij de tijd, geld en energie die je in jezelf investeert ook volledig aan jou besteed wordt.

Waarom Lisa van The Woman You Are?

Ik stop veel van mijn persoonlijkheid in mijn dienst; ik kan goed luisteren en mensen op hun gemak laten voelen en daardoor goed met ze samenwerken en ook hun onuitgesproken gevoel of behoefte goed oppikken.

Als stijlcoach sta ik letterlijk en figuurlijk naast je. Tijdens een stijl- of garderobe maximalisatie sessie draag ik dan ook geen uitgesproken kleding of zware parfum; de focus mag dan niet op mij liggen. 

Daarnaast begin ik in het stijlproces altijd aan de binnenkant; wie ben je, wat is jouw persoonlijkheid en wat wil je graag uitstralen? Vervolgens help ik bij het matchen van de persoonlijkheid met kleding en uitstraling.

Van trends ben ik op de hoogte, maar het is in mijn advies- en coachingsproces geen beginpunt. Het kan er natuurlijk wel in verwerkt worden. Persoonlijkheid combineer ik met kleur- en figuurtype maar ook met smaak tot een eigen stijl. 

Mijn persoonlijke missie

Mijn persoonlijke missie is elke vrouw laten zien en voelen hoe mooi ze is, vooral voor haarzelf. Want als ze dat door heeft, kan ze de wereld aan. Stijladvies kan het zelfvertrouwen ontzettend versterken; wat weer kan zorgen voor bijvoorbeeld het beter aangeven van grenzen of jezelf minder vergelijken, doordat je liefdevoller naar jezelf kunt kijken in plaats van naar anderen.


Hey lady, are you ready to rock?
Deze 1-op-1 stylingdiensten kun je bij me boeken:

Persoonlijk stijlconsult

Een persoonlijk stijlconsult is een 1-op-1 sessie waarin je stijladvies krijgt. Het is een praktische sessie daarin we een kleur- en figuuranalyse doen. Op basis van (meegebrachte) kledingstukken geef ik je feedback en stijladvies. Na deze sessie kun je het stijladvies zelf toepassen op de kleding in je kledingkast. 

Prijs: €139,- inclusief kleur- en figuuranalyse en kleurenwaaier.
Locatie: Arnhem of bij jou thuis

Garderobe maximalisatie sessie 

Het is belangrijk dat je garderobe vóór je werkt. Om het maximale uit je garderobe te halen kom ik bij je thuis om samen je garderobe uit te zoeken, aan te vullen en up-to-date te houden. We nemen afscheid van kleding waar jij je niet fijn bij voelt en maken een lijst met kledingstukken die nog toegevoegd kunnen worden. Ook help ik je garderobe zo te organiseren dat je met zo weinig mogelijk tijd je outfit kunt uitkiezen. Bijvoorbeeld door combinaties bij elkaar te hangen of foto’s aan de binnenkant van je kastdeur te plakken. Op deze pagina lees je hoe een Garderobe Maximalisatie Sessie gaat.

Prijs: €299 inclusief stijlconsult, kleur- en figuuranalyse, en kleurenwaaier en een persoonlijk stijldossier. 10% hiervan wordt besteed aan het programma ‘Dress for the job‘. 

Locatie: bij jou thuis

Samen shoppen

We gaan samen shoppen in een stad naar keuze om je garderobe aan te vullen zodat deze 100% past bij je persoonlijkheid en je lifestyle. Ook laat ik je nieuwe kledingstukken en combinaties passen om je pasvormen en kleuren te laten zien waar je eerder misschien nog niet aan gedacht hebt. 

Prijs: €319 inclusief kleur- en figuuranalyse, kleurenwaaier en een persoonlijk stijldossier. 10% hiervan wordt besteed aan het programma ‘Dress for the job‘. 

Locatie: Arnhem / stad naar keuze

Outfit planning

Wil jij gewoon ontzorgd worden als het gaat om kleding en stijladvies? Uiteraard kan ik je daarbij helpen! Eenmalige styling voor bijvoorbeeld een (sprekers)klus is mogelijk, maar ook structureel samenwerken door bijvoorbeeld kleding(opties) op basis van je agenda kan ik verzorgen.

Prijs op aanvraag.

Een los consult of een volledig stijlpakket.
Kies stijlcoaching in de vorm die het beste bij jou past!

Dit levert stijlcoaching je op:

Geld. Je maakt namelijk je kleding die normaal in je kast zou blijven liggen draagbaar. Daarnaast doe je nooit meer miskopen. Je eerste besparing kan oplopen tot €2.000,-!

Tijd & energie. Kleding uitkiezen gaat je veel minder tijd en energie kosten. Jij weet feilloos hoe jij je het beste kunt kleden en ‘shopt’ elke keer weer in je eigen kledingkast.

100% draagbare en functionele garderobe. Je garderobe hangt niet meer vol met items die je (bijna) niet draagt maar is functioneel en ondersteunt jouw lifestyle.

Minder kledingstress. Je weet je elke dag te kleden zoals jij dat wilt. Of je nu een sollicitatie of feest hebt; voor iedere gelegenheid heb jij al iets in de kast hangen.

Een persoonlijk stijldossier van > 20 pagina’s. Hierin staan alle adviezen en (praktische) tips om jouw persoonlijkheid te vertalen naar je kleding en uitstraling.

Weten hoe The Woman You Are
je verder kan helpen?