Ontdek en omarm jouw waardevolle introverte, hooggevoelige eigenschappen
img_1374-instaportret

Worstel je wel eens met (een aantal van) de volgende dingen?

 • Na sociaal contact ben je uitgeput en wil jij je terugtrekken, terwijl anderen daar geen last van lijken te hebben.
 • Je zorgt graag voor anderen. Maar soms zeg je (te) snel “ja” op een hulpvraag, waardoor je later vermoeid kunt raken.
 • Het voeren van veel oppervlakkige gesprekken kost je energie en voelt soms niet nuttig. Je hebt liever stilte of diepgaande gesprekken.
 • In een nieuwe omgeving kijk je graag de kat uit de boom. In sommige omgevingen kun je hier een ongemakkelijk gevoel bij krijgen.
 • Fel licht, sterke geuren of lawaai kunnen je snel overweldigd laten voelen. Zo kan je energie-voorraad ineens snel leeglopen.
 • Als  kind werd je vaak ‘gevoelig’ of ‘verlegen’ genoemd. Eigenlijk weet je niet zeker of dat zo is.
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven en anderen geven je soms het gevoel dat die grenzen onrealistisch zijn.

Dikke kans dat je hooggevoelig en/of introvert bent. Zelf ben ik ook een hooggevoelige introvert en heb ik jarenlang geworsteld met bovenstaande punten. 

Een lange tijd dacht ik dat ik mentaal ‘kreupel’ was omdat ik niet alles kon zoals de ‘normale extraverte mensen’ dat konden. Inmiddels omarm ik mijn hooggevoelige en introverte eigenschappen en maak ik gebruik van de krachtige kanten daarvan.

 

Het mooie nieuws? Dat kan jij ook leren. Echt waar! Mijn kennis en ervaring combineer ik met liefde met daadkracht en enthousiasme om jou te coachen.

Dit kun je verwachten

Persoonlijke coaching 


Dit traject doe je niet alleen. Ik help je erbij! Samen zetten we de stappen richting jouw doel.

Een concrete ‘hoe dan’ 


We maken het superpraktisch, zodat je er zelf makkelijk mee aan de slag kunt.

Vrijheid om jezelf te durven zijn 

Je zult meer rust en vrijheid ervaren in je dagelijkse leven. Elke dag weer. 

Ik kan je helpen groeien als je:

 • Verlangt naar echt jezelf kunnen zijn
 • Je jouw introverte, hooggevoelige eigenschappen wilt ontdekken en omarmen 
 • Wilt weten hoe jij je (dagelijks) leven het beste kunt inrichten 
 • Een voorbeeld wilt zijn voor je (toekomstige) kinderen
 • Meer balans wilt in je (gezins)leven 
 • Bereid bent om tijd en energie vrij te maken voor jezelf
img_1415
img_0560-instaportret

Over Lisa

Jarenlang worstelde ik met mijn introverte en hooggevoelige kant. Soms heb ik even tijd nodig om na te denken, voordat ik een antwoord kan geven op een vraag. Na sociaal contact ben ik vaak uitgeput en wanneer ik een kamer binnenkomt pik ik de sfeer snel op. In mijn pubertijd voelde me vaak anders en lang wist ik niet hoe ik dit werkbaar moest maken. Als kind werd ik als verlegen bestempeld. Dat ben ik ook gaan geloven. 

Ondanks de worsteling ben ik gaan investeren in mezelf. Ik heb me laten coachen en opleidingen gevolgd. Het lukt me nu om voluit gebruik te maken van mijn introverte en hoogsensitieve eigenschappen. In de afgelopen jaren is me het gelukt om: 

 • In mijn gezin, huwelijk en sociale omgeving mijn ruimte durven te nemen 
 • Vaker nee te zeggen, zonder verantwoording af te leggen  
 • Te netwerken en te pitchen (bijna) zonder zenuwen 
 • Met een baby in de draagzak twee bedrijven op te bouwen

Ik ben getrouwd met een extraverte man en deels werkzaam in een omgeving waarbij extravert gedrag de norm is. Binnen deze omgevingen weet ik me nu staande te houden en vanuit mijn introverte en hoogsensitieve eigenschappen waarde toe te voegen. Vanuit die positie draag ik bij aan het opbouwen van duurzaam zelfvertrouwen voor hoogsensitieve introverte vrouwen, onder andere door te spreken, kennis te delen en te coachen.

Zo ziet een traject eruit

Gratis kennismaking. Een goede klik is essentieel voor een fijne samenwerking. Daarom maken we eerst uitgebreid kennis. We plannen een afspraak van een uur in, om elkaar eerst in een rustige omgeving op een relaxte manier te leren kennen. Dit gesprek is gratis. Als blijkt dat we een match zijn gaan we aan de slag met het traject! 

Traject op maat. Geen vrouw is hetzelfde, daarom is geen enkel traject hetzelfde. Samen kijken we naar wat je nodig hebt. Wat elk traject wel is: praktisch en concreet. Ik vind het belangrijk dat je aan het einde van het traject echt weet hoe je hier praktisch mee verder kunt.

Coachsessies. In de coachsessies gaan we aan de slag met jouw doelen. We kijken eerst naar wat je wilt bereiken. Dat wordt ons gezamenlijk doel. Wil je beter weten wat je nodig hebt en weten hoe je dat in je dagelijks leven aanpakt? Of wil je misschien op een authentieke manier in contact komen met anderen? Wat je doel ook is, daar werken we samen naar toe. Niet alleen door gesprekken, maar ook door oefeningen. 

We vieren successen. Je gaat groeien! En dat mag gevierd worden! 

Investering

When you pay, you pay attention

De kennismaking duurt ongeveer een uur en is gratis. Als we daarna besluiten om samen verder te gaan dan is starten we met drie coachsessies en is de investering €349,-. 

elena-koycheva-gjo0yv_2snu-unsplash
img_0773

Nog even over geld…

Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om geld vrij te maken voor een investering in jezelf. Mijn eerste investering was een opleiding. Ik vond het vooral mentaal heel moeilijk om het geld vrij te maken. Ik vond veel persoonlijke investeringen ‘te duur’ omdat ik alleen naar mijn bankrekening keek. Ik keek niet naar de groei die ik zou doormaken.

Als je tijd, energie en geld investeert in jezelf, dan laat je in je gedrag aan jezelf merken en voelen dat jij het jezelf waard vindt. Of je gaat veranderen in een coachingstraject? Zonder twijfel! Ik geef je mijn tijd, expertise en energie en reik je alles aan om te kunnen groeien. Jij gaat zelf de ontwikkeling door. Wat je uit het traject gaat halen ligt dus in je eigen handen. Je weet dus zeker dat je na zo’n investering resultaat gaat behaalt!

Zijn er dingen in je leven die je niet hebt gedaan omdat je je onzeker voelde?

Als je ook maar één ding kunt noemen, plan dan zeker een gratis kennismaking met me in.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!