Aanbod

Wanneer jij je authentieke zelf bent, kun je kiezen voor wat je écht gelukkig maakt.

define-twya

Gratis stijlgesprek

Weet je wat je wilt uitstralen maar niet hoe je dit ook doet? Ben je vaker ontevreden dan tevreden wanneer je in de spiegel kijkt? Verlang je ernaar om sterker in je schoenen te staan maar weet je niet hoe? Plan een gratis stijlgesprek t.w.v. €85,-  in met mij. Je krijgt praktische handvatten en minimaal twee  stijltips die je direct kunt inzetten.

active-adult-baby-1456279

Programma: de vrouw achter de moeder

Wil jij een stijl vinden dat van buiten laat zien wie je werkelijk bent? Het maakt niet uit of je voor jouw gevoel helemaal de weg kwijt bent of voor jezelf concreter wilt weten welke stijl bij je past. Ik help je bij het (her)ontdekken van jou en het definiëren van jouw stijl waardoor jij in je kracht komt te staan en gaat stralen. Van dit stijlplan heb jij levenslang profijt! Een investering in jezelf verdien je áltijd terug.

 • Het is het heel fijn om met Lisa samen te werken. Ze heeft er echt verstand van en laat je je mooie kanten van je eigen lichaam weer ontdekken!

  Lees hier Sandra's ervaring met The Woman You Are! 
  Sandra Slutter - Te Stroet (30) Marketeer
 • Ik heb gemerkt dat een stijlsessie echt super waardevol is, eigenlijk voor elke vrouw. Je leert veel, staat sterker in je schoenen en na afloop heb je een stijlrapport waarin je alles op je gemak terug kunt lezen. Dat is handig, want je krijgt veel informatie in korte tijd. Ik vind het vooral ook fijn hoe positief Lisa is, dat lees je ook echt terug in het stijlrapport. Ik voel me nu helemaal klaar om af te gaan studeren en het werkende leven te betreden! Lees hier Nina's ervaring met The Woman You Are!

  Nina Ibba (25)
  Nina Ibba (25) Gaat afstuderen
 • Het stijladvies dat ik van Lisa kreeg was een enorme eye opener. Ik heb blijkbaar een heel ander type figuur dan ik dacht. En daar hoort een heel andere pasvorm bij. Ik kreeg tips over welke kleding mij het beste staat en welke kleuren ik heb beste kan dragen. Hierdoor voelde ik me meteen een stuk zelfverzekerder. Dankzij Lisa koop ik vanaf nu kleding die écht bij mij past. En verwacht ik het aantal miskopen flink te verkleinen!

  Annemarijn Mutsaers (31) Communicatieadviseur
 • Bij Lisa kreeg ik een eerlijk advies. Ze is open en direct op een respectvolle manier en kan heel duidelijk uitleggen en met voorbeelden laten zien waarom een kledingstuk juist wel of niet bij goed staat. Door de stijlsessie merk ik dat ik kritischer ga winkelen en daardoor geld bespaar!

  Marjolijn