Coaching & styling programma: Krachtig zelfbeeld

Ben jij in de afgelopen jaren gegroeid, maar weet je niet goed waarin precies? Heb je 24/7 in dienst van je gezin, je werk of anderen gestaan en heb je het gevoel te weinig aandacht voor jezelf te hebben gehad? Heb je het gevoel jezelf in meerdere of mindere kwijtgeraakt te zijn omdat je (lichaam) een verandering heeft ondergaan maar je hier nog geen aandacht aan hebt besteed? Durf te investeren in jezelf!

Grote kans dat jij je ook herkent in één of meerdere onderstaande punten:

 • Je staat dagelijks moedeloos voor de kledingkast
 • Je hebt het gevoel dat je nog niet helemaal thuis bent in je lijf
 • Je past meer dan de helft van je kleding niet meer
 • Je hebt het gevoel dat je kleding niet meer bij je past
 • Je hebt een volle kast maar weet niet wat je moet aantrekken
 • Je kiest voornamelijk voor zwarte kleding omdat dat afkleedt
 • Je houdt niet (meer) van shoppen
 • Je shopt liever voor je kinderen dan voor jezelf
 • Je laat je te vaak leiden door alles wat ‘moet’ en ‘hoort’ en niet door wat je zelf wilt
 • Je cijfert jezelf regelmatig weg voor je kinderen, je werk of je partner
 • Je blaast weleens plannen af omdat je jezelf niet mooi voelt
 • Je wil meer tijd voor jezelf maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken
 • Je koopt geen nieuwe kleding omdat je wilt afvallen zodat jij je oude kleding van voor de zwangerschap weer past?
Programma Krachtig Zelfbeeld

Herken jij je hierin en wil je dit veranderen maar weet je niet hoe? Ik weet dat wel!

Als zelfbeeld coach én ervaringsdeskundige gids ik vrouwen ‘terug naar zichzelf’. Na mijn eerste zwangerschap heb ik zelf een programma bij een imagocoach gevolgd. Hierdoor wist ik weer hoe ik aan bovenstaande punten moest werken én wist ik dat ik de passie had om vrouwen hierin te begeleiden. Daarom heb ik de opleiding tot imagocoach gevolgd en weet ik als geen ander hoe ik je terug kan gidsen naar jezelf! Als middel gebruik ik styling.

Programma Krachtig Zelfbeeld

Regel 1 doe ik je alvast cadeau: je kunt pas voor anderen zorgen als je eerst voor jezelf zorgt. Jouw geluk is van invloed op het geluk van je gezin en je omgeving. Om jou als krachtige vrouw te laten stralen heb ik dit programma ontwikkeld. Na het volgen van dit programma:

 • Zie en voel je hoe mooi en krachtig je bent
 • Ben je vol zelfvertrouwen
 • Hou je van jezelf
 • Zit je zo goed in je vel dat je beter voor je gezin, werkgever, familie, vriendinnen maar vooral jezelf zorgt
 • Ben je niet meer bang wat andere van je zullen vinden
 • Weet je hoe jij jezelf in je kracht zet en kunt laten stralen
 • Voel je je zekerder en straal je dit ook uit
 • Cijfer je jezelf niet meer weg
 • Durf jij aan te geven wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te kunnen zijn!

In dit programma ligt de focus op de balans tussen de verschillende rollen die jij als krachtige vrouw hebt. Als moeder, carrièrevrouw, de vrouw van en gewoon als vrouw die in het weekend leuke dingen gaat doen. Ik help je deze rollen weer te pakken zoals je dat eigenlijk wil. Ik reik je praktische kennis aan die je concreet kunt toepassen en werk tegelijk samen met jou aan de mindset die nodig is om (weer) van jezelf te houden en te stralen.

Voor mij is styling een middel, geen doel

Ik benader styling niet vanuit mode maar vanuit het innerlijk. Centrale vraag daarbij is hoe kleding een vrouw kan ondersteunen en krachtiger kan maken. Met styling kun je heel snel fantastische resultaten boeken, waardoor je steviger in je schoenen en meer in je kracht komt te staan. Daarom gebruik ik styling om je authentieke zelf zichtbaar te maken. Zichtbaar voor jou en voor je omgeving.

Mag ik je laten zien hoe mooi en krachtig je bent?

Welkom bij The Woman You Are. Mijn naam is Lisa Pieplenbosch Ik woon in Arnhem, ben getrouwd met Jesse en heb twee prachtige zonen (2013 & 2018) en ik help jou door middel van styling & coaching inzien en voelen hoe mooi en krachtig je bent.

Toen ik in 2013 voor het eerst moeder werd ervoer ik ook voor het eerst dat ik het allemaal niet meer zo goed wist. Afvallen ging niet zo vlot en ik kocht niets nieuws; ik had immers een volle kledingkast waarvoor ik alleen nog maar hoefde af te vallen.

Daarnaast wilde ik mij als jonge moeder, die ook druk bezig was met haar carrière, goed voelen in álle rollen. Ik wilde mijzelf kleden op een manier die zowel bij mijn rol als marketeer als bij die van moeder en jonge vrouw paste. Eén probleem: ik wist niet hoe.

Ik volgde een programma bij een imagocoach en ben sindsdien ‘on fire’. Toen wist ik: dit wil ik andere moeders ook brengen. Daarom heb ik in 2018 een coaching opleiding afgerond en The Woman You Are opgericht.

Lisa Pieplenbosch profielfoto TWYA

Een gelukkige vrouw heeft een gelukkig gezin, een gelukkige relatie en een gelukkig leven. Wil jij ook de verantwoordelijkheid naar jezelf nemen investeren in jouw eigen geluk? Geef je op voor het Krachtig Zelfbeeld programma. Daar profiteer niet alleen jij van, maar ook iedereen in jouw directe omgeving. Denk aan je kinderen, partner, familie, vrienden en collega’s.

Onderdelen halfjaarprogramma: Krachtig Zelfbeeld

We starten het programma met het stellen van doelen zodat we het hele traject naar concrete uitgangspunten kunnen werken. In het programma werken we samen met het Style Delopment Model. We maken dit programma helemaal op maat voor jou. Concreet ziet dit er meestal zo uit:

 • 4 tot 6 coachsessies
 • 2 tot 4 stijlsessies bij jou thuis
 • Samen shoppen
 • Om de 2 – 3 weken een coachcall
 • Tijdens het halfjaartraject mag je me altijd je vragen stellen via e-mail of whatsapp
 • Een persoonlijk stijldossier van meer dan 30 pagina’s met uitgebreide adviezen waar je levenslang profijt van hebt
Programma Krachtig Zelfbeeld
programma-the-woman-you-are-visueel

Bonus 1: De edele kunst van not giving a fuck 

Bonus 2: Tastbare herinnering van Days in June

Tijdens het coachprogramma krijg je het boek ‘De edele kunst van not giving a fuck’. Het boek is een mooie aanvulling als het gaat om een krachtig zelfbeeld. Het boek geeft je de tools om te kiezen waar je wel om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat principe kan heel bevrijdend werken; dat is wat ik je toewens!

Hoe kan je beeld gebruiken om jezelf zichtbaar te maken? Leer samen met Djana van Days in June fotografie te kijken naar beelden om ons heen, en naar jouw zelfbeeld. Jouw kwaliteiten, jouw mooie eigenschappen, jouw stijl. In deze bonus doe je samen met Djana een toffe fotoshoot om jou in beeld te brengen zoals je écht bent. Want je mag er zijn!

Dit programma is niet voor iedereen. Het is geschikt voor jou, als jij wilt investeren in je eigen geluk zodat je al je rollen glansrijk kunt vervullen.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Kies daarom voor verandering!

Hoe weet ik of ik deze investering terug ga ‘verdienen’?
Zie het inderdaad als investering. Een life-changing investering in jezelf. Want van dit halfjaarprogramma heb je de rest van je leven profijt. Hoe gaaf is het om je euro’s om te kunnen zetten in een krachtig zelfbeeld en jouw droomleven. Daarnaast zullen niet alleen jij maar ook je omgeving de vruchten plukken van krachtige vrouw die jij kunt zijn!

Nu is de juiste tijd om je aan te melden
Misschien denk je dat dit programma beter ‘uitkomt’ wanneer het wat rustiger is in je dagelijks leven. Maar, er komt altijd wel weer iets tussendoor wat dringend is. Als je écht wilt veranderen is het zaak om uit je comfort zone te breken en je aan te melden. Door nu te investeren in jezelf bespaar je op lange termijn tijd én geld. Dat beloof ik je 🙂

Twijfel je nog? 
Twijfel je nog of dit programma iets is voor jou? Vraag een vrijblijvend 1-op-1 gesprek aan met mij. Op maandag en donderdagochtend ben ik beschikbaar voor gratis gesprekken.